VIDEO S-a dezbrăcat de bucurie! Iubita lui Valverde a renunțat la tricou după golul decisiv marcat de iubitul ei în El Clasico

Mina Bonino fc barcelona Federico Valverde Real Madrid Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 13 Ianuarie 2022, 20:50
Data actualizarii: Joi 13 Ianuarie 2022, 21:10

Real Madrid s-a impus în fața celor de la FC Barcelona, scor 3-2, în semifinaleole Supercupei Spaniei. Meciul s-a disputat pe stadionul King Fahd International din Riad (Arabia Saudită).

Golul victoriei pentru echipa antrenată de Carlo Ancelotti a fost marcat de Federico Valverde (23 de ani), în minutul 98, după o fază de contraatac.

Bucuria lui Valverde a fost umbrită de maniera în care s-a manifestat iubita sa, Mina Bonino, cea care a urmărit partida din Spania, alături de familie. 

Un clip în care tânăra de 28 de ani își dă tricoul jos de fericire a apărut în presa internațională, iar imaginile au devenit virale într-un timp foarte scurt. 

Federico Valverde și Mina Bonino sunt împreună de mai bine de doi ani și au un băiețel, Benicio, născut în februarie 2020. 

"Am tot vorbit online un timp, după care am simțit nevoia să ne cunoaștem personal. El era în mijlocul sezonului, așa că era clar că trebuia să merg eu la Madrid. Nici nu-i auzisem vocea, dialogasem doar în scris! M-am gândit că dacă nu ne potrivim și nu ne placem, pot să stau la niște prieteni din Madrid și gata. 

La aeroport, el se uita după mine, mă căuta. Totuși, e Valverde, nu Hazard! (râde) Își pune o glugă și nu-l recunoaște nimeni. Eu căutam pe cineva mai scund, dar am dat cu ochii de un tip de 3 metri! Ne-am pupat doar pe obraz și ne-am îmbrățișat. Mă gândisem de mii de ori cum va fi acel moment. Era 5 dimineața, vă dați seama cum arătam după un zbor Argentina - Spania. Eram groaznică!", a povestit frumoasa argentiniancă despre începuturile relației. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!