Liga 1

"E primul pas spre echipele de top din Serie A!" Reactia lui Contra cand a aflat ca Ianis poate ajunge la Genoa

Gazzetta dello Sport scrie astazi ca Genoa e gata sa plateasca 6 milioane de euro in schimbul a doi jucatori de la Viitorul, Ianis Hagi si Tudor Baluta

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 27 Ianuarie 2019, 12:13
Data actualizarii: Duminica 27 Ianuarie 2019, 12:22

Cosmin Contra a comentat informatia jurnalistilor italieni, care anunta ca Ianis Hagi si Tudor Baluta sunt aproape de transferurile in Italia, la Genoa.

Selectionerul considera ca Genoa este destinatia perfecta pentru cei doi fotbalisti de la Viitorul.

"Orice pas facut de un jucator roman la o echipa din strainatate ar trebuie sa fie unul important. Ei trebuie sa joace, sa fie titulari, sa aiba evolutii in crestere mereu."

"Sa nu uitam ca Genoa este o echipa care vinde jucatori, in ultimii ani, pe bani foarte multi. Ultimul e chiar Piatek, la Milan."

"Genoa este o echipa buna din Italia, o vad ca pe o rampa de lansare catre echipele de top din Serie A", a spus Contra la TelekomSport.

Gazzetta dello Sport a scris astazi ca Genoa este dispusa sa plateasca 6 milioane de euro in schimbul lui Ianis Hagi si Tudor Baluta. Informatia a aparut initial pe site-ul jurnalistului Gianluca Di Marzio si a fost negata de clubul FC Viitorul, sambata seara, printr-un comunicat.

Modifică setările cookies