Ianis Stoica FCSB Mihai Stoica Transferuri FCSB Superliga

E gata! Ianis Stoica pleacă de la FCSB la o altă echipă din Superliga

Ianis Stoica a fost căpitan în meciul de Cupa României de joi seara, FC Botoșani - FCSB. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 08 Decembrie 2022, 20:31
Data actualizarii: Joi 08 Decembrie 2022, 20:48

În ziua în care atacantul de la FCSB a împlinit 19 ani, managerul general al roș-albaștrilor Mihai Stoica a anunțat că viitorul lui Ianis Stoica e pecetluit. 

Jucătorul de la FCSB nu a mai prins în ultimul timp primul 11 al vicecampioanei și și-a exprimat în mai multe rânduri intenția de juca mai mult. 

Ianis Stoica pleacă de la FCSB

În consecință, conducătorii formației lui Gigi Becali au luat în calcul împrumutul tânărului atacant la o grupare din campionatul intern. 

Mihai Stoica a anunțat joi seara destinația fiului lui Pompiliu Stoica. 

”Ianis Stoica azi (n.r. 8 decembrie) împlinește 20 de ani şi va avea banderola pe braţ, cadou de ziua lui. Ianis Stoica are oferte de împrumut de la U Cluj şi Chindia, el va alege unde merge.

Nu s-a decis, se decide în iarnă, el se decide mai greu. Eu l-am simţit că s-ar înclina spre Chindia, dar poate să aştepte şi o altă ofertă, el e convins că vor apărea şi altele.

Între timp apăruse o ofertă, ştiţi bine povestea, au venit emisarii unui club să îl transfere. Până la urmă nu s-au înţeles cu Gigi şi aşa mai departe”, a declarat MM Stoica, la Orange Sport.

  • Cotat la 1 milion de euro, Ianis Stoica mai are contract cu FCSB până pe 30 iunie 2026. 
 
"Ianis Stoica e la echipa a doua. Au făcut unii o ofertă de 550.000 de euro și am zis să-l dau. Apoi mi-au zis că vor să plătească în trei rate. Păi sunteți nebuni? Ce, e un gunoi în casa mea de care vreau să scap? Să-l dau în trei rate? Le-am zis: eu sunt găinar? Nu sunt găinar! Lăsați-mă în pace!", a spus Gigi Becali la Pro Arena, în urmă cu șapte zile. 
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!