Spania

„Nu era jucătorul de care aveam nevoie!” Laporta a comentat plecarea lui Griezmann de la Barcelona 

Antoine Griezmann (30 ani) s-a reîntors la clubul în tricoul căruia a făcut performanță. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Marti 07 Septembrie 2021, 09:31
Data actualizarii: Marti 07 Septembrie 2021, 09:31

Atacantul francez nu a reușit să se impună în cei doi ani petrecuți pe Camp Nou, iar în ultimele ore ale perioadei de mercato, catalanii au negociat intens cu Atletico Madrid pentru împrumutul său. La doar o oră de la încheierea transferurilor a fost anunțată oficial și mutare. Campioana Spaniei l-a împrumutat, însă are opțiune de cumpărare în sezonul următor. 

Într-un interviu realizat pentru emisiunea „Onze” de la Esport3, Joan Laporta, președintele Barcelonei, a comentat plecarea lui Griezmann de la club, punctând că atacantul nu era jucătorul potrivit pentru echipa blaugrana. 

  • Griezmann

„Ar fi putut aporta mai mult!” 
 

„Nu am văzut o atitudine criticabilă. Este un jucător mare. Nu se potrivea sistemului nostru, însă a avut întotdeauna o atitudine incredibilă. Din punct de vedere fotbalisitic, nu era jucătorul de care aveam nevoie. Ar fi putut aporta mai mult. 

La Atletico trebuie să joace 50% dintre meciurile în care e disponibil, este singura clauză în opțiunea de cumpărare definitivă”, a dezvăluit Laporta.

Mesajul pentru Griezmann 
 

Laporta a apreciat însă atitudinea jucătorului, punctând prestația sa din sezonul trecut. Totodată, președintele a dezvăluit și ce mesaj i-a trimis francezului după ce s-a întors la Atletico Madrid. 

„E un jucător extrem de plin de viață, anul trecut a înscris, mai ales în Cupa Spaniei. I-am trimis un mesaj, i-am dorit tot succesul din lume în această nouă etapă”, a spus Laporta. 

În cele 102 meciuri pe care le-a jucat în tricoul Barcelonei, Griezmann a înscris 35 de goluri și a oferit 17 assist-uri. 

CITESTE SI

Modifică setările cookies