Liga 1

E dorit de FCSB, insa si-a decis viitorul! "Va semna in zilele urmatoare" Anuntul de ULTIM MOMENT despre o tinta a lui Becali

Putea ajunge la FCSB, insa nu vrea acest lucru. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 16 Ianuarie 2019, 08:44
Data actualizarii: Miercuri 16 Ianuarie 2019, 08:58

Mario Camora va continua la CFR Cluj si va semna un contract nou in zilele urmatoare, sustine Bogdan Mara. 

Desi jucatorul campioanei este dorit si de FCSB, acesta a luat o decizie si vrea sa continue la Cluj. 

La 32 de ani, Camora a intrat in ultimele luni de contract la CFR si poate semna cu orice alta echipa. FCSB l-a urmarit si in vara pe capitanul de la Cluj, insa nu a reusit sa-l transfere. 

Totusi, desi acum ar fi o oportunitate, Bogdan Mara spune ca Mario Camora a discutat cu conducerea clubului si vrea sa semneze prelungirea contractului. De asemenea, el si-ar dori sa ramana la club si dupa retragere. 

Intrebat daca jucatorul a fost propus la FCSB, Mara a fost categoric si a negat acest lucru. 

"Au fost niste discutii, am vorbit si cu impresarul jucatorului si cu el, ne-a transmis si el, a iesit si public sa spuna ca nu a discutat niciodata cu finantatorul de la FCSB sau cu cineva de la FCSB. Viitorul lui Camora este CFR Cluj si noi speram ca el de aici se va retrage si va ramane in staff-ul echipei. Este un jucator emblematic, un jucator care este de foarte multi ani la CFR si el e foarte multumit din ce stim noi. Urmeaza zilele urmatoare sa semneze si noul contract. Prelungirea de contract de care s-a discutat de ceva timp. Nu s-a pus problema de mai putin pentru Camora, pentru ca este un jucator care, desi a ajuns la o varsta, joaca la un nivel foarte ridicat", a spus Mara la TelekomSport. 

Modifică setările cookies