Dupa efectuarea testului pentru COVID-19, Cristiano Bergodi este tot pozitiv. Antrenorul Craiovei rateaza cantonamentul din Austria 

Dupa efectuarea testului pentru COVID-19, Cristiano Bergodi este tot pozitiv. Antrenorul Craiovei rateaza cantonamentul din Austria 

Universitatea Craiova a plecat astazi catre Austria, insa antrenorul Cristiano Bergodi nu va putea face deplasarea. 

Dupa ce a pierdut meciul de titlu in fata CFR-ului, Cristiano Bergodi a fost depistat cu noul coronavirus. Antrenorul italian a avut simptome si a fost internat la spital. Dupa ce a repetat testul, acesta a iesit tot pozitiv si nu va putea face deplasarea cu echipa in cantonamentul din Austria si cel mai probail nu va fi pe banca nici la primul meci oficial al oltenilor, potrivit ProSport.

De pregatirea echipei se vor ocupa secunzii Luigi Ciarlatini si Dragos Bon. Pe langa Cristiano Bergodi, alti doi oameni din staff-ul Stiintei nu au facut depalsarea din cauza COVID-19. Secundul Gigi Ciurea si preparatorul fizic Cornel Blejan au fost si ei infectati cu noul coronavirus. Team-managerul, Lucian Pretorian, s-a vindecat si va putea face deplasarea cu vicecampioana Romaniei.

In lotul pentru Stagiul de pregatire din Austria au fost inclusi Paul Papp, Marius Constantin si Alexandru Tudorie, jucatori proaspeti veniti in Oltenia. Ei au afectuat vizita medicala de dimineata, iar dupa au plecat cu restul echipei.

In Austria Universitatea va juca 2 amicale. Primul este programat vineri, de la ora 17, cu Viktoria Plzen si al doilea sambata, de la ora 18, cu Wattens, formatie din liga a doua austriaca. "Leii" din Banie vor fi cazati la Wellness & Relax Hotel Milderer Hof, la statiunea Neustift in Stubaital. 

Lotul care face deplasare pentru perioada de pregatire

Mirko Pigliacelli, Andrei Marinescu, Laurentiu Popescu, Stephane Acka, Marius Constantin, Mihai Balasa, Paul Papp, Vladimir Screciu, Nicusor Bancu, Ionut Mitran, Stefan Vladoiu, Bogdan Vatajelu, Alexandru Mateiu, Alexandru Cicaldau, Marian Danciu, Dan Nistor, Vasile Constantin, Antoni Ivanov, Cristi Barbut, Valentin Mihaila, Stefan Baiaram, Andrei Ivan, Elvir Koljic si Alexandru Tudorie. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Coronavirus România, bilanț 24 septembrie. 1.639 de persoane infectate în ultimele 24 de ore
BRAT