Duckadam, comentariu categoric in privinta lui Toni Petrea: "Daca nu ia campionatul, pleaca! O sa spuna si el mai multe la un moment dat"

Toni Petrea Helmuth Duckadam Superliga Duckadam, comentariu categoric in privinta lui Toni Petrea: "Daca nu ia campionatul, pleaca! O sa spuna si el mai multe la un moment dat"
Abel Lorin
Data publicarii: Luni 26 Aprilie 2021, 02:27
Data actualizarii: Luni 26 Aprilie 2021, 02:29

Intrebat dupa infrangerea cu Sepsi de problemele din lot, Toni Petrea a folosit o expresie care l-a pus pe ganduri pe Duckadam.

"Am ajuns cu sau fara voia noastra in situatia asta, trebuie sa mergem mai departe si sa gasim solutii", a spus Petrea la Digisport imediat dupa jocul de la Giurgiu.

Duckadam crede ca declaratia il vizeaza pe patronul Becali. Fostul mare portar se asteapta ca FCSB sa schimbe antrenorul daca Petrea nu se impune in Liga 1 la finalul campionatului.

  • Duckadam, comentariu categoric in privinta lui Toni Petrea: Daca nu ia campionatul, pleaca! O sa spuna si el mai multe la un moment dat

"El a spus ceva cu subinteles, cand a fost intrebat de ce s-a ajuns la aceasta situatie. A spus ca 'voit sau nevoit s-a ajuns la situatia asta'. Ce a vrut sa spuna? A vrut sa spuna ceva, asa cred. Eu cred ca lui i s-a spus clar ce are de facut: daca nu castiga liga 1, pleaca. Cred ca, la un moment dat, o sa spuna si el mai multe. Am vazut si ce a declarat domnul Becali", a comentat Duckadam.

Clasamentul din Liga 1

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!