Dovada ca SE POATE! Motivul pentru care FCSB nu a avut niciun caz de Covid-19: "A semnat Tanase un regulament!"

Dovada ca SE POATE! Motivul pentru care FCSB nu a avut niciun caz de Covid-19: "A semnat Tanase un regulament!"

FCSB s-a descurcat exemplar in timpul pandemiei si in echipa ros-albastrilor nu a fost raportat niciun caz de coronavirus.

Mihai Pintilii a explicat care a fost reteta succesului la FCSB. Discpilina si un regulament de ordine interioara bine pus la punct au facut ca echipa lui Gigi Becali sa fie ocolita de virusul asiatic.

Florin Tanase, capitanul ros-albastrilor, a semnat regulamentul in numele echipei si jucatorii au dat dovada de multa precautie.

"S-a semnat un regulament de ordine interioara. A semnat (Florin) Tanase un regulament, atunci cand a venit protocolul de la FRF! Nu mai stiu cat era amenda. Trebuie sa-i intrebati pe ei. Suntem precauti, normal. Avem si familie, copii. Le-am zis si jucatorilor sa aiba mai multa gria", a spus Pintilii pentru Antena Sport.

Conform sursei citate, fotbalistii FCSB-ului ar fi fost sanctionati cu amenzi cuprinse intre 5000 si 10.000 de lei daca ar fi fost depistati cu noul coronavirus.

CFR Cluj a avut 26 de cazuri de coronavirus in cadrul clubului, cele mai multe, fiind urmata de Dinamo, cu 21.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Filmul atacului petrolierului Mercer Street, care s-a soldat cu moartea unui român. Analist politic: Sunt victime colaterale
BRAT
Modifică setările cookies