Superliga Dinamo Dorinel Munteanu Superliga Dorinel Munteanu

Dorinel Munteanu e sigur pe el înaintea meciului cu Dinamo

Oțelul Galați va întâlni vineri seară Dinamo București într-un meci din etapa a 11-a a Superligii.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 29 Septembrie 2023, 11:23
Data actualizarii: Vineri 29 Septembrie 2023, 12:11

Oțelul Galați și Dinamo se întâlnesc pentru prima dată în primul eșalon al fotbalului românesc, după o pauză de opt ani. În ultimul duel din ”Liga 1” în acea vreme, pe 21februarie 2015, Dinamo învingea la Galați cu scorul de 1-0.

Dorinel Munteanu vrea victoria: ”Va fi un meci tare. Vrem să câștigăm”

Antrenorul Oțelului a prefațat meciul și a vorbit despre cât de pregătiți sunt elevii săi din punct de vedere fizic. Gălățenii știu nivelul competiției și nu privesc de sus meciul de vineri seară: ”În acest maraton de 4 meciuri în 12 zile am arătat că avem potența fizică necesară să le ducem bine. Urmează un joc foarte greu, pe care vrem să-l ducem într-un ritm ridicat, cu o agresivitate la fel de mare, mă refer la agresivitate fotbalistică.

Întâlnim o echipă bună, care, deși nu a avut rezultate pozitive, are un joc plăcut, de apreciat. Sigur, se mai fac și greșeli. Dar va fi un meci tare. Va fi un meci determinat, vrem să fim mai pregătiți ca să câștigăm. Avem nevoie de curaj și de inspirație”, a declarat Dorinel Munteanu înaintea duelului cu Dinamo.”,  a transmis antrenorul Oțelului

Tehnicianul moldovenilor acuză oboseala

”Ambiția lor e mare, a noastră e la fel de mare. Vrem să dăm mai puține declarații și să ne gândim doar la fotbal. Pentru a câștiga meciul, trebuie să investim mental, agresivitate, tot, încheiem un maraton de meciuri din 3 în 3 zile. Energia s-a mai dus, dar ne-am recuperat bine și va face echipa să fie în formă foarte bună.

Nu cred că avem un «complex» contra lui Dinamo. Singurul «complex» o fi că n-am fost eu pe bancă! Niciun jucător de-ai mei nu are complex în fața niciunei echipe din Superliga internă. În fotbal, nu există «complexe», nu există teamă, ci doar încrederea în propriile calități. Liga 1 e Liga 1, cum Liga 2 e Liga 2, nu avem niciun complex vizavi de niciun adversar”, a concluzionat Dorinel Munteanu

Oțelul Galați se află pe locul 10 înaintea meciului direct împotriva lui Dinamo. Moldovenii au pierdut un singur meci in campionat, impotriva vicecampioanei FCSB, scor 0-2.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!