FCSB Andrea Compagno Gigi Becali Superliga Gigi Becali

Gigi Becali a dezvăluit motivul pentru care Andrea Compagno e schimbat în fiecare meci

Andrea Compagno (27 de ani) se află la FCSB din august 2022.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 29 Septembrie 2023, 10:43
Data actualizarii: Vineri 29 Septembrie 2023, 10:42

Adus pentru 1.5 milioane de euro de la FCU Craiova, Andrea Compagno a semnat un contract valabil până la finele sezonului 2023/24 cu FCSB. Atacanul italian e cotat la 2.5 milioane de euro, conform site-urilor de specialitate.

Gigi Becali a dezvăluit motivul pentru care Andrea Compagno e schimbat în fiecare meci

În campionat, Andrea Compagno a fost utilizat până acum în nouă meciuri. Doar că într-o singură partidă a fost integralist (3-0 vs. Universitatea Craiova). În rest, italianul fie a evoluat o repriză, fie mai puțin de o repriză.

Gigi Becali, patronul FCSB, a vorbit despre Andrea Compagno și a subliniat că atacantul e foarte bun, pentru că reușește să câștige duelurile prin fizicul său puternic.

Totuși, latifundiarul din Pipera a evidențiat că Andrea Compagno e schimbat pe parcurs, fiindcă își dorește ca echipa să paseze mai mult în fața porții adverse.

„Eu am nevoie de jucător care să intre în combinații sau să fie foarte puternic. Compagno joacă pentru că e foarte puternic, el în combinație nu intră. De aceea e schimbat. Că nu îmi convine că nu intră în combinații. Asta când are echipa nevoie de altceva.

De exemplu, când intră Compagno, intră pentru că ține adversarii sus. Pentru că e foarte puternic și câștigă duelurile. Depinde de echipă. Când ai nevoie să îți câștige duelurile, joacă Compagno. Când ai nevoie să intri în combinații, să marchezi gol o să joace altcineva. E de conjunctură”, a spus Gigi Becali, potrivit Fanatik.

FC Bihor - FCSB 0-2

David Miculescu a deschis scorul în minutul 26, după ce a reușit să șuteze din întoarcere de lângă patru jucători ai Bihorului. În repriza secundă, Siyabonga Ngezana s-a înălțat deasupra defensivei adverse și a majorat diferența în minutul 69.

Roș-albaștrii încep, astfel, cu dreptul campania din Cupa României. Pentru echipa pregătită de Elias Charalambous urmează meciul cu 'U' Cluj din campionat (luni, 2 octombrie, ora 21:00).


Echipele de start

  • FC Bihor: Pînzariu - Paublusztig, Sg. Jurj, Ioviță, Sorian, Farcaș, Gunie, Ban, Bactăr, Jurj, Vasile
  • FCSB: Vlad - Crețu, Ngezana, Haruț, Ganea - Djokovic, Lixandru, Gogescu - Radaslavescu, Miculescu, Oct. Popescu
ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!