Dinamo Arena Stefan cel Mare Dan-Cristian Popescu EURO 2020 stadion Dinamo Superliga

DOAR DINAMO Bucuresti a ramas fara stadion! Campania electorala, salvarea "cainilor"? Anuntul facut de vice-primarul sectorului 2

Dinamo nu mai are nicio sansa sa joace pe o arena noua din 2020. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 19 Februarie 2019, 17:01
Data actualizarii: Marti 19 Februarie 2019, 17:02

Inclusa initial pe lista arenelor modernizate pana la EURO 2020, arena din Stefan cel Mare a ramas blocata intr-o situatie birocratica fara iesire, iar Compania Nationala de Investitii a scos stadionul din program. Astfel, Steaua, Giulesti si Arcul de Triumf au ramas singurele care se modernizeaza in acest moment.

Totusi, dinamovistii primesc noi sperante din partea vice-primarului din Sectorul 2, care anunta ca modernizarea stadionului Dinamo este pe lista sa de prioritati.

"Pe masura ce trec lunile, devine tot mai evident ca organizarea Euro 2020, in conditii optime, va fi foarte dificila. Compania Nationala de Investitii a comunicat ieri ca a finalizat expertizele tehnice, avizele, studiile de teren si de prefezabilitate pentru stadioanele Arcul de Triumf, Giulesti si Steaua, parte din angajamentele asumate de Romania pentru organizarea la Bucuresti, in 2020, a 4 partide din cadrul celei de-a 16-a editii a Campionatului European de Fotbal.

Din nefericire pentru cetatenii sectorului 2, vestea proasta este ca Stadionul Dinamo se afla inca intr-o situatie incerta. Presa a comunicat ieri, eronat, ca una dintre probleme ar fi legata chiar de lipsa de concurs oferita de Primaria sectorului 2. Dincolo de falsa informatie potrivit careia refacerea PUZ-ului tine de primaria de sector, ea fiind in atributiile Consiliului Municipiului Bucuresti, aruncarea responsabilitatii in curtea primariei de sector este, ca sa folosim un termen fotbalistic, o fenta ieftina, menita sa imparta responsabilitatea intre cat mai multe parti.

Prin intermediul ADP sector 2, directie al carei coordonator direct sunt, am realizat toate obiectivele necesare unei bune organizari a EURO 2020. Toate lucrarile de modernizare si reabilitare din atributiile noastre vor fi gata cu un an inainte de prima lovitura de incepe a EURO. Noi, pe plan local, vom fi gata. Structurile aparatului guvernamental, cel mai probabil, nu vor fi. Este un esec ce trebuie asumat de catre cei responsabili.

Le promit locuitorilor Sectorului 2 ca, indiferent de atitudinea institutiilor statului, de litigii si rea vointa, de procedurile stufoase ce vor urma, una dintre prioritatile mele va fi gasirea unei solutii pentru a reabilita stadionul Dinamo, un proiect prea mult amanat", a postat Dan-Cristian Popescu pe Facebook. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!