Imagini in PREMIERA cu noile arene pentru EURO 2020. Cum vor arata Steaua, Giulesti si Arcul de Triumf. Ce se intampla cu Dinamo. FOTO

Romania va avea trei arene noi pentru EURO 2020. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 18 Februarie 2019, 12:56
Data actualizarii: Luni 18 Februarie 2019, 14:56

Gica Popescu a sustinut o conferinta de presa in care a anuntat ca toate cele trei arene ramase in programul pentru EURO 2020 vor fi gata la timp. Cele trei vor servi drept baze de antrenament pentru echipele care vor juca meciurile de la turneul aniversar UEFA EURO 2020 in Romania.


STADIONUL STEAUA

  • Imagini in PREMIERA cu noile arene pentru EURO 2020. Cum vor arata Steaua, Giulesti si Arcul de Triumf. Ce se intampla cu Dinamo. FOTO

Stadionul Steaua a suferit modificari fata de planurile initiale. Arena va avea o capacitate de 31.254 spectatori si va costa 64,5 milioane euro cu TVA.

Suprafata construita a crescut cu 12.000 mp ajungand la 82.000 mp, iar forma de stea a fost pastrata la nivelul platformelor de acces astfel incat rezulta o perceptie vizuala mult mai buna din partea publicului precum si imbunatatirea accesului spectatorilor.

Noul proiect permite si optimizarea fluxului de spectatori precum si pastrarea intatca a bazelor de antrenament deja existente in cadrul complexului, in acelasi timp cu creseterea numarului de locuri de parcare la peste 570 de locuri. O alta imbunatatire se refera la crearea de spatii de antrenament la nivelul parterului (tir, box, lupte, tenis de masa, bowling) si a peste 1400 mp de spatii administrative, cu pastrarea costurilor in exploatare.

Complexul Steaua va fi dotat cu spatii de cazare pentru sportivi, restaurant, muzeu, spatii VIP, sala de forta si recuperare, punct medical, zona de presa, sala de conferinte, vestiare, magazin si spatii tehnice si pentru birouri.


STADIONUL GIULESTI


Noul stadion Giulesti "Valentin Stanescu" va avea 14.000 de locuri si va costa 29 de milioane de euro cu TVA. Stadionul va beneficia de o pista de atletism pentru antrenament sub tribune, o sala de sport sub peluza nord, spatii de cazare pentru sportivi, magazine, zona food, locuri de parcare, spatii mass media si VIP.


STADIONUL NATIONAL DE RUGBY "ARCUL DE TRIUMF"

Stadionul reconstruit va avea o capacitate de 8.207 de locuri si va costa 24 milioane de euro cu TVA. Se vor optimiza spatiul de acces si vizibilitatea pentru public, spatiul pentru presa, VIP, spatii de cazare si recuperare medicala,. sistemul de iluminat de nocturna si marirea numarului de locuri de parcare la peste 170.

STADIONUL DINAMO
Pentru stadionul Dinamo s-a dorit initila reabilitarea stadionului existent, insa din cauza problemelor juridice ale amplasamentului acesta nu poate f preluat in cadrul programelor derulate de CNI. Dinamo a depus documentatia pentru un nou amplasament. Au fost contractate lucrarile de realizare a studiilor prefezabilitate, respectiv fezabilitate. Este necesara suplimentarea suprafetei de teren pusa la dispozitie, astfel incat sa fie respectate prevederile UEFA si ISU privind evacuarea spectatorilor. Este necesara si elaborarea si avizarea unui nou PUZ de catre Primaria Sector 2.


STADIU DE IMPLEMENTARE


NU RATA GALERIA FOTO. CUM VOR ARATA STADIOANELE PENTRU EURO 2020

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!