Dinamo SCAPA de "cel mai urat stadion din tara". Anunt URIAS facut de Primaria Bucuresti despre noul stadion din Stefan cel Mare

Autor: Sport.ro
Marti 23 Aprilie 2019, 16:40

	Dinamo SCAPA de "cel mai urat stadion din tara". Anunt URIAS facut de Primaria Bucuresti despre noul stadion din Stefan cel Mare

Dinamo va avea stadion nou! La meciul cu FC Botosani au fost doar cateva sute de suporteri

Primaria Bucuresti a aprobat Planul Urbanistic Zonal pentru locul unde urmeaza sa fie construit noul stadion Dinamo. Arena din Stefan cel Mare va fi amplasata pe locul actualului velodrom.
 

COMUNICAT PMB

“Consiliul General al Municipiului Bucuresti: Se aproba PUZ Soseaua Stefan cel Mare nr 7-9, LOT 1/2, Sector 2, i conformitate cu Avizul Arhitectului Sef nr 05/01. 02. 2019 prevazut in Anexa 1, Planul de Reglementari urbanistice vizat spre neschimbare, prezentat in Anexa 2, regulamentul Local de Urbanism reprezentand Anexa 3 si Raportul informarii si consultarii publicului nr 1254/01.02.2019, reprezentand Anexa 4.

PUZ ce face obiectul prezentei hotarari are caracter de reglementare specifica si nu da dreptul la construire pana la emiterea autorizatiei de construire”, e comunicatul PMB.

"Dupa finalizarea documentatiilor tehnico-economice, CS Dinamo va initia o hotarare de Guvern, pentru demolarea obiectivului velodrom, in conformitate cu Legea Sportului 69/2000, art. 79, alin (1^1)", anunta dinamo1948.club.

Compania Nationala de Investitii, cea care construieste noul stadion, astepta aprobarea PUZ-ului pentru a demara lucararile.

“Ca urmare a adresei dumneavoastra inregistrata la Compania Nationala de Investitii SA, cu privire la obiectivul de investitii “Stadion nou pentru Dinamo Bucuresti”, precizam faptul ca in prezent se asteapta aprobarea PUZ-ului. Realizarea si supunurea acestuia spre aprobare cade in sarcina Ministerului Administratiei si Internelor prin CS Dinamo.

Ulterior aprobarii acestuia, studiul de prefezabilitate se va supune avizarii la nivelul consiliului tehnico-economic al Companiei Nationale de Investitii, Ministerului Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice si Ministerului de Finante.

De asemenea, mentional ca obiectivul de investitii “Stadion nou pentru CS Dinamo Bucuresti” se afla pe lista sinteza din cadrul subprogramului “Complexuri sportive”, iar o eventuala renuntare la realizarea acestui obiectiv se face exclusiv la solicitarea beneficiarului. ”

 

Dan Nistor: Avem cel mai urat stadion din Romania!

Dinamovistii s-au saturat de actualul stadion din Stefan cel Mare. Dan Nistor s-a trezit cu un suporter langa el pe teren la meciul cu Botosani.

"A venit un fan pe teren si ne-a intrebat de ce nu jucam fotbal. I-am zis sa se uite la tabela si atat. Nu inteleg cum vin fanii pe teren... Nu m-am temut, ca pot sa fug tare."

"Avem cel mai urat stadion din Liga 1. Vedeti ca si dumneavoastra, jurnalistilor, va e scarba sa veniti la stadion. Fanii au pretentii de la noi, stiu unde era Dinamo acum cativa ani. Dupa construirea unui nou stadion, se vor schimba lucrurile. Trebuie sa spalam rusinea pentru ce-am facut in acest sezon. Nu cred ca toti colegii inteleg ce inseamna Dinamo, speram ca o sa o faca de acum incolo", a spus Dan Nistor.
 

  • Dinamo SCAPA de
Situația Covid se înrăutățește. La „Victor Babeș” nu mai sunt locuri pentru bolnavii în stare gravă
BRAT
Modifică setările cookies