Dinamo botosani Diego Fabbrini Fabbrini Botosani Fabbrini Dinamo Superliga

Dinamo, victima preferata a lui Fabbrini! Italianul a marcat contra "cainilor" in tur, apoi s-a insurat. Cum arata sotia noului KILLER din Liga 1. FOTO

In noiembrie 2018, Diego Fabbrini s-a casatorit cu Rachele Gambini, la un palat din Toscana, dar colegii de la Botosani nu au fost invitati.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 18 Februarie 2019, 14:03
Data actualizarii: Luni 18 Februarie 2019, 14:03

Fotografiile apar pe site-ul unei firme locale renumite de catering, sub titlul "Rachele e Diego, la delicatezza dell’amore" ("Rachele si Diego, delicatetea iubirii"), si sunt date ca exemplu de rafinament si romantism in privinta alegerii si designului locului de desfasurare al nuntii. Fotbalistul Diego si Rachele, licentiata in Drept, au o relatie din 2012 si au impreuna o fiica de aproape 2 ani, Vittoria.


Petrecerea de nunta a avut loc in parcul impadurit al palatului Villa del Lupo, construit in secolul al 18-lea de celebrul arhitect si inginer Alessandro Gherardesca, avand o cladire si gradini construite in stil neoclasic. In aceasta locatie s-a filmat in 1964 si cateva scene din filmul "The Yellow Rolls-Royce", in care au jucat Alain Delon si Ingrid Bergman. Vila este situata in satul Arena Metato, comuna San Giuliano Terme, din provincial Pisa, regiunea Toscana. Fabbrini s-a nascut in San Giuliano Terme. Colegii de la FC Botosani, pe care Fabbrini abia ii cunoscuse de cateva luni, nu au fost invitati la petrecere.

  • Dinamo, victima preferata a lui Fabbrini! Italianul a marcat contra cainilor in tur, apoi s-a insurat. Cum arata sotia noului KILLER din Liga 1. FOTO

VEZI IMAGINI IN GALERIA FOTO

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!