Dinamo playoff Superliga

Vanatorii de capete! Bogdan Hofbauer, despre ce urmeaza la Dinamo dupa ratarea playoff-ului

Dinamo va juca in playout, pentru al doilea an consecutiv.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 18 Februarie 2019, 15:06
Data actualizarii: Luni 18 Februarie 2019, 15:12

Dinamo o ia de la capat. Iar. La fel ca atunci cand Rednic abia a sosit, la fel ca atunci cand a venit Niculescu, cand au venit Bratu, Miriuta, Contra si putem merge tot asa la infinit pana spre minus infinit.

Concluzia rece e ca visul unei nopti de iarna – o calificare in play-off – s-a incheiat. Iar. Al doilea an la rand. Si nu mai e o intamplare.

Nu e momentul sa cautam probleme la jucatori. Sau… NU MAI E momentul. E momentul sa ridicam capul mai sus. La cel care decide. Negoita a pozat mult cu trofeul salvatorului echipei dupa eliberarea de sub jugul insolventei.

Aflam insa ca e cercetat penal pentru insolventa ilegala. Ca, de fapt, tot ce s-a intamplat atunci nu ar fi fost corect. Vom sti mai precis in martie. Sau nici in martie, la cum sunt procesele de la noi, unde risti sa fii condamnat la moarte azi si sa ai dreptul sa omori tu pe cineva maine.

Indiferent cu ce scor se va termina meciul de la tribunal, Negoita are nevoie de un nou trofeu in afara de cel de la insolventa. In timp ce rivalele cu care se compara Dinamo vaneaza trofee, Dinamo prea s-a obisnuit sa vaneze capete...

Citeste continuarea pe hoffline.ro

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!