"Daca ramane, domnul Becali trebuie sa faca asta!" Patronul FCSB, sfatuit sa il lase pe Tanase sa plece

Gigi Becali Dinu Gheorghe Florin Tanase FCSB Superliga Dinu Gheorge il sfatuieste pe Gigi Becali sa il lase pe Tanase sa plece: "Daca ramane aici, domnul Becali trebuie sa ii garanteze viitorul"
Iosif Pintilie
Data publicarii: Vineri 25 Iunie 2021, 18:02
Data actualizarii: Vineri 25 Iunie 2021, 18:14

Florin Tanase ar putea pleca de la FCSB.

Cel mai bun jucator al echipei, dupa plecarea lui Dennis Man, Tanase viseaza si el la un transfer in afara. Dinu Gheorghe il sfatuieste pe Becali sa il lase pe Tanase sa plece in aceasta vara.

"Eu cred ca el si-a facut datoria la FCSB, atat cat a putut el, a fost un lider. Ca echipa nu l-a ajutat foarte mult sa faca si performanta mai mare, asta e altceva. Daca ramane aici, atunci domnul Becali trebuie sa ii garanteze viitorul, sa ii faca garantii si financiare.

Mie mi se pare 30.000 de euro o suma enorma pentru Romania, pentru a termina pe locul 2 campionatul. Banii astia trebuie sa vina de undeva. Daca Steaua nu joaca in grupele Conference League ca sa mai aduca 4-5 milioane de acolo… ii e greu si domnului Becali sa tina echipa, el tine si academia, echipa consuma. Steaua are un buget de 10-12 milioane de euro, iar acolo se plateste totul", a spus Dinu Gheorghe pentru ProSport.

Tanase a ajuns la FCSB in 2016. A adunat 189 de meciuri pentru echipa lui Becali, avand in cont 62 de goluri si 34 de pase de gol.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!