Petrolul a facut un super transfer! Fotbalistul si-a ispasit pedeapsa pentru dopaj si este gata sa lupte pentru promovare

Petrolul a facut un super transfer! Fotbalistul si-a ispasit pedeapsa pentru dopaj si este gata sa lupte pentru promovare

Petrolul Ploiesti a reusit un transfer.

Takayuki Seto si Petrolul Ploiesti au ajuns la un acord, informeaza Gazetaph. Japonezul de 35 de ani si-a ispasit pedeapsa de 8 luni de suspendare, pentru dopaj, si isi doreste sa o duca pe Petrolul in prima liga.

Seto a mai evoluat pentru o echipa din Ploiesti. Intre 2007 si 2012, el a evoluat pentru Astra Ploiesti, inainte ca echipa sa se mute la Giurgiu. In total, el a evoluat in patru mandate pentru Astra ( 2007-2015, 2016-2018, 2020-2021). 

Seto a fost suspendat pentru dopaj, in celebrul dosar in care au mai fost gasiti vinovati Alexandru Ionita si Kehinde Fatai. Acestia si-au injectat substante vitaminizate. Takayuki a primit 8 luni de suspendare, in timp ce colegii sai au fost nevoiti sa ramana pe bara un an.

Seto s-a despartit de Astra, dupa retrogradarea echipei. In total, a adunat 332 de meciuri pentru clubul lui Ioan Niculae, marcand 31 de goluri si oferind 26 de pase de gol.





VIDEO PROTVPLUS.RO

Primul oraş din România unde se va introduce buletinul electronic. Documentul va oferi acces la multe servicii online
BRAT
Modifică setările cookies