Dinamo si-a luat TEAPA! Atacantul care i-a dat gol Stelei in Liga nu mai vine! Ce international din Coasta de Fildes vrea sa ia Dinamo:

Autor: Sport.ro
Sambata 24 August 2013, 13:49

	Dinamo si-a luat TEAPA! Atacantul care i-a dat gol Stelei in Liga nu mai vine! Ce international din Coasta de Fildes vrea sa ia Dinamo:

►S-o intoarcem ca la Ploiesti! Petrolul - Swansea, joi 20:30, IN DIRECT PRO TV si Voyo.ro!

Fericiti unul dintre cele mai bune meciuri ale lui Dinamo in 2013, 'cainii' au primit o veste proasta. Atacantul Jovan Kostovski nu va mai semna pana la urma! Transferul parea deja rezolvat dupa ce jucatorul a facut vizita medicala. Totul a picat insa dupa ce Kostovski a primit o oferta de la Leuven din prima liga din Beliga, anunta cei de la Makedonski Sport.

Kostovski va castiga in Belgia mai bine decat ar fi facut-o in Stefan cel Mare, acesta fiind si motivul pentru care nu va mai ajunge la Dinamo.

Atacantul de 26 de ani a fost golgheterul celor de la Vardar in sezonul trecut si a reusit sa-i marcheze Stelei un gol in meciul de la Skopje dintre Vardar si Steaua, castigat de campioana Romaniei cu 2-1.

Cei de la Dinamo s-au reorientat rapid! Il vor pe Koelly Kevin Zougoula de la Sewe Sports de San Pedro, campioana din Coasta de Fildes. Micutul jucator de doar 1.66m a fost convocat pana acum de 3 ori la nationala: "Avem doua varfuri care vor sosi si perioada asta de pregatire care va veni sper sa ne prindă bine. Il am pe "Zugulo", care va sosi luni, sa vedem care e starea de sanatate. Cu aceasta, in mod cert, cu o singura exceptie, pe care nu pot sa o spun, acesta va fi lotul lui Dinamo pana in iarna" a spus presedintele executiv al lui Dinamo, Constantin Anghelache, la Digi Sport.

Cinci zile de haos în SUA. Un polițist și doi civili au murit în conflictele violente
BRAT