Momente de groaza dupa 0-6 cu Dinamo! Ganea a luat FOC: "Am fost rusinea tarii! Nu eu l-am salvat pe Multescu!" Declaratie incredibila:

Autor: Sport.ro
Sambata 24 August 2013, 00:24

	Momente de groaza dupa 0-6 cu Dinamo! Ganea a luat FOC: "Am fost rusinea tarii! Nu eu l-am salvat pe Multescu!" Declaratie incredibila:

►Spioni pentru Steaua! Legia - Lechia, sambata 21:30, IN DIRECT Sport.ro si Voyo.ro!

"A fost un meci pe care l-am inceput foarte bine, pe care l-am avut in mana. Cand ai insa ocazii trebuie sa marchezi. Noi nu am putut si cred ca momentul psihologic a fost la primul penalty, dupa care noi nu ne-am mai redresat.

Ne-a fost foarte greu si vor ramane doar fotbalistii care isi doresc sa munceasca. Mi-e greu sa lovesc intr-un jucator, toata echipa am pierdut. Multi jucatori nu au o pregatire fizica foarte buna.

Ei au zis ca daca stiu sa dea cu piciorul in minge e de ajuns. Ei sunt motivati, dar aici intervine si personalitatea jucatorului in fata portii. Vor mai veni unul sau doi jucatori, vom vedea.

In momentul de fata am fost rusinea tarii. Scorul nu reflecta realitatea din teren, dar asta e, am pierdut cu 6-0, trebuie sa lasam capul jos si sa muncim. Nu eu l-am salvat pe Multescu, l-a salvat echipa dansului", a spus Ionel Ganea, dupa meci, la Digi.

Cinci zile de haos în SUA. Un polițist și doi civili au murit în conflictele violente
BRAT