Multescu si-a salvat postul dupa 6-0 cu U Cluj: "Mi-a trecut glontul pe la ureche!" Care au fost cei mai buni dinamovisti:

Autor: Sport.ro
Sambata 24 August 2013, 09:00

	Multescu si-a salvat postul dupa 6-0 cu U Cluj: "Mi-a trecut glontul pe la ureche!" Care au fost cei mai buni dinamovisti:

►S-o intoarcem ca la Ploiesti! Petrolul - Swansea, joi 20:30, IN DIRECT PRO TV si Voyo.ro!

In pericol sa fie dat afara, Gigi Multescu si-a salvat postul intr-un stil extraordinar - victorie cu 6-0 a lui Dinamo in fata celor de la U Cluj. Multescu a recunoscut ca avea emotii pentru postul sau.

"Am avut unele temeri inainte de meci. Era mai bine ca unele din golurile de azi sa fie marcate in celelalte partide si sa avem mai multe puncte. Intr-adevar, mi-a trecut glontul pe la ureche in aceasta seara, dar inspiratia lui Danciulescu a deschis meciul, desi incepusem cam crispat partida.

Aceasta formula a functionat, e bine ca am reusit sa castigam datorita unui joc ofensiv. Acest mesaj l-am transmis tinerilor, sa inscrie de cate ori au ocazia.

Matei a facut un joc foarte bun, a obtinut si penalty. L-am pus sa joace si pe stanga, mi-a zis ca se simte bine pe acest post. A reusit sa-si creeze cateva ocazii, dar din pacate nu a reusit sa marcheze. Trebuie sa ai rabdare, cu putin moral si continuitate putem realiza lucruri frumoase" a spus Gigi Multescu dupa meciul cu U Cluj.

Cinci zile de haos în SUA. Un polițist și doi civili au murit în conflictele violente
BRAT