Liga 1

Veste proasta pentru dinamovisti! Constructia unui nou stadion in "Stefan cel Mare", blocata: a fost scos de pe lista EURO 2020

Fanii dinamovisti primesc o veste proasta.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 17 Ianuarie 2019, 16:28
Data actualizarii: Joi 17 Ianuarie 2019, 16:31

Constructia unui nou stadion in "Stefan cel Mare" a fost amanata pe termen nelimitat. Nu se stie cu exactitate cand sau daca vor mai incepe lucrarile pentru o noua arena.

Cristi Balaj, consilier al ministrului Tineretului si Sportului, a declarat ca Guvernul vrea sa investeasca intr-un nou stadion la Dinamo, insa lucrarile sunt blocate de litigii. Astfel, stadionul din "Stefan cel Mare" iese de pe lista stadioanelor pe care Romania le va pune la dispozitie pentru EURO 2020.

"Guvernul vrea sa reconstruiasca Stadionul Dinamo, dar e un litigiu. Nu se poate face nimic pana cand nu se termina problemele. Totusi, ca suporter, nu poti sa spui ca iubesti Dinamo daca nu mai mergi la meciuri pentru o astfel de problema. Stadionul Dinamo nu va fi finalizat la timp. Ultima discutie a abordat problema procedurilor si e mai dificil in cazul lor. Cel mai probabil, el nu va fi construit in perioada urmatoare", a declarat Cristi Balaj la ProSportLive.

Pentru EURO 2020, Romania va ramane doar cu arenele din Ghencea, Giulesti si Arcul de Triumf, stadioane care vor fi puse la dispozitia echipelor nationale ce vor fi repartizate sa joace in tara noastra.

CITESTE SI

Modifică setările cookies