DINAMO 1-0 BOTOSANI | Botosaniul acuza ca a fost FURAT in meciul cu Dinamo: "Suntem cei mai mari nemernici daca nu bagam VAR-ul!"

DINAMO 1-0 BOTOSANI | Botosaniul acuza ca a fost FURAT in meciul cu Dinamo: "Suntem cei mai mari nemernici daca nu bagam VAR-ul!"

Dinamovistii au batut-o pe Botosani si se bat cu Gaz Metan pentru primul loc in play-out. La Botosani e panica: sefii clubului se tem de retrogradare.

Patronul Iftime spune ca arbitrul Dima a furat-o pe Botosani in aceasta seara. Iftime cere de urgenta implementarea sistemului VAR in Liga 1.

"E meci pierdut pe mana arbitrului. Nu ca a vrut, ci pentru ca e slab. Daca nu vrem VAR, suntem niste nemernici. Daca bagam VAR, nu castiga Botosaniul, castiga fotbalul. Ce instructaj iti trebuie? Ai nevoie de doua zile, cel mult! Ce-i trebuie unui arbitru pentru VAR? Sunt greseli impardonabile! Sunt lucruri care vin impotriva noastra! Ne spun copiii astia: domn'le, ne fura! Botosaniul e obstructionata peste tot! In seara asta e viciere de rezultat! Viciere de rezultat!", a spus Iftime la Digisport.

Roland Garros 2019 - Program, Rezultate, Sportivi Romani | Informatii complete

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!VIDEO PROTVPLUS.RO

Alertă de vreme severă. Ploi torenţiale, descărcări electrice, vijelii şi grindină în mai multe regiuni
BRAT