Dinamo il vrea pe singurul roman care apare in topul pentru Gheata de Aur: "E jucator interesant, sa vedem care e situatia lui"

Autor: Sport.ro
Luni 12 Noiembrie 2018, 11:52

	Dinamo il vrea pe singurul roman care apare in topul pentru Gheata de Aur: "E jucator interesant, sa vedem care e situatia lui"

Golgheter in Lituania, la Zalgiris, Liviu Antal e in acest moment pe locul 18 in clasamentul pentru Gheata de Aur. El are exact 18 goluri marcate in actualul sezon.

Dinamo pregateste oficializarea transferului lui Gregory Tade, dar nu se va opri dupa aducerea francezului. "Cainii" vor si alti atacanti, iar pe lista se afla Ioan Hora si Liviu Antal.

Bogdan Balanescu, secretarul general al lui Dinamo, a confirmat interesul pentru cei doi fotbalisti romani cu situatii diferite: Hora e liber de contract, dupa ce a jucat ultima data la Elazigspor, in timp ce Antal e golgheterul Lituaniei.

"In zilele urmatoare vom avea o discutie si vom vedea. Mai sunt si alti fotbalisti pe lista. Mai e un italian, dar mai sunt si altii.

Antal si Hora sunt jucatori interesanti. Au fost golgheterii Ligii I, nu au cum sa nu fie interesanti pentru cluburi. Nu stiu care este situatia lor in acest moment", a spus Balanescu, citat de ProSport.
 

Coronavirus România, bilanț 20 aprilie. 2.931 cazuri noi și record de decese
BRAT
Modifică setările cookies