Dinamo - FCSB | "Nu fortez niciun jucator!" Dica lamureste problema accidentatilor! "Mai bine Rusescu fundas decat unul care nu vrea sa joace!"

Dinamo - FCSB | "Nu fortez niciun jucator!" Dica lamureste problema accidentatilor! "Mai bine Rusescu fundas decat unul care nu vrea sa joace!"

Dinamo - FCSB se joaca duminica, de la 21:00, pe National Arena. 

FCSB are probleme mari in lot, avand jucatori accidentati si suspendati pentru meciul cu Dinamo. 

Nicolae Dica a vorbit despre solutiile pe care le are pentru derby-ul de duminica si despre revenirile anuntate in lot, cele ale lui Planic si Stan. 

"Pe Stan si Planic vom incerca sa ii bagam cu echipa. In proportie de 70% vor juca. E riscant, dar atat timp cat ei isi doresc sa joace, vom risca. Vedem daca vor putea juca maine. Urmeaza o pauza de doua saptamani apoi si sper sa isi revina", a spus Dica la conferinta de presa. 

Acesta a discutat despre riscul pe care si-l asuma si a explicat ca nu va forta pe nimeni sa joace. 

"Nu fortez niciun jucator sa joace. Joaca doar daca isi doresc. Prefer sa joc cu Rusescu fundas central decat sa intre un jucator care nu vrea sa joace. Am discutat cu Planic. Cu acceptul lui, hotarasc daca joaca sau nu", a declarat antrenorul stelist. 

Revoluție în Ring: Biea, Bogdan Stoica, Amansio Paraschiv si ‘Tanculetul’ Iancu dau cu pumnul în direct la PRO X, vineri, 20:00!

VIDEO PROTVPLUS.RO

Un român membru al echipajului petrolierului Mercer Street, ucis într-un atac asupra navei în Marea Arabiei
BRAT
Modifică setările cookies