Dennis Man anamaria prodan FCSB Gigi Becali transfer dennis man Superliga

"Nu poti sa te duci decat spre Anglia!" Sfat pretios pentru Becali: FCSB trebuie "sa taie" din pretul lui Man! Care e cota reala a "perlei" lui Dica

Gigi Becali ar trebui sa reduca din pretentiile financiare pentru a-l vinde pe Man.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 09 Noiembrie 2018, 14:45
Data actualizarii: Vineri 09 Noiembrie 2018, 14:51

Anamaria Prodan este de parere ca cele 50 de milioane de euro cerute de FCSB pentru Man reprezinta o suma prea mare raportat la valoarea fotbalului romanesc si la cota de piata a jucatorilor romani.

Prodan considera ca 20 de milioane de euro este o suma mult mai apropiata de realitate. Premier League ar fi singura destinatie pentru Man in aceste conditii, dat fiind faptul ca cluburile din Anglia sunt singurele care pot plati asemenea sume pentru tinerii jucatori.

"Asta cu ofertele e foarte greu. De exemplu, daca Gigi Becali nu doreste sa il vanda pe Man, poti sa ai toate ofertele de pe pamant, ca jucatorul nu se vinde. Noi trebuie sa ne punem intai de acord, daca aceste cluburi doresc sa vanda jucatorii. Ca daca cere cineva o suma... cum vrea Gigi, 50 de milioane pe Man, nu poti sa te duci decat spre Anglia. E o suma mare. Eu cred ca e greu sa vinzi un jucator roman astazi pe banii astia. Chiar daca este foarte, foarte valoros. Eu zic ca undeva la 20 de milioane valoreaza Man", a declarat Anamarian Prodan pentru TelekomSport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!