Dinamo 1-2 Astra | "Trec meciurile pe langa noi, sa nu ne trezim pe 7-8 si sa ne intrebam de ce ne injura iar!" Nistor, TERMINAT dupa infrangerea cu Astra
Vineri 14 Septembrie 2018, 23:05

Dinamo 1-2 Astra | "Trec meciurile pe langa noi, sa nu ne trezim pe 7-8 si sa ne intrebam de ce ne injura iar!" Nistor, TERMINAT dupa infrangerea cu Astra

Dan Nistor le cere colegilor sa-si revina rapid pentru a redresa situatia la Dinamo.

Urmareste Sport.ro pe Instagram: cele mai tari imagini din sport!

Lituania - Romania, 11 octombrie, 21:45. Romania - Serbia, 14 octombrie, 16:00 - LIVE LA PROTV! Nationala de tineret, spre EURO: Romania - Tara Galilor, 12 octombrie, 19:00 la PROX!

"Astra nu a meritat victoria tinand cont de numarul ocaziilor. Noi am avut foarte multe sanse, dar nu bagam mingea in poarta cand trebuie. Cat timp ai ocazii si nu marchezi macar doua, trei goluri, ce mai poate fi de zis? Ma bucur ca Subotic a marcat. Mai importante sunt punctele. Meciurile trec, noi nu acumulam puncte, sper sa nu se intample ce s-a intamplat anul trecut.

E foarte mult de jucat, dar etapele trec. Avem meci greu la Iasi, fost antrenor dinamovist, isi va da viata sa castige echipa lui. Sper sa nu mai facem greselile din ultimele meciuri. Toata echipa a gresit azi, noi trebuie s-o scoatem la capat. Atat imi doresc de la meciurile pe care le avem: sa dam cat mai multe goluri, e pacat de ocaziile pe care le avem. Trebuie sa uitam ce s-a intamplat anul trecut, trec meciurile pe langa noi, ne trezim pe locul 7-8 si iar ne injura suporterii si ne intrebam de ce", a spus Nistor la Digisport.

 Planul lui Dragnea după victoria de la CEX. "Nu putem să o ţinem aşa la nesfârşit"