DILEMA lui Teja: Hora, Gnohere sau Rusescu? "Toti se pregatesc foarte bine!" Cine e favoritul antrenorului. VIDEO

Ioan Hora a marcat trei goluri in 2019 pentru FCSB, iar Teja are o mare dilema. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 01 Martie 2019, 11:35
Data actualizarii: Vineri 01 Martie 2019, 11:35

FCSB are probleme mari in aparare cu multi jucatori accidentati, insa in atac Teja nu stie pe cine sa foloseasca. Hora a devenit titularul postului cu dubla din meciul cu Craiova, iar Gnohere si Rusescu au devenit nemultumiti. Gnohere ar vrea sa plece dupa ce si-a pierdut postul de titular, dar Becali cere 6 milioane de euro pentru atacantul francez. Gnohere e in continuare golgheterul echipei, cu 11 reusite in acest sezon.


"Gnohere si Rusescu se pregatesc foarte bine si isi asteapta sansa lor, vor avea o dorinta si mai mare de afirmare si vor ramane in echipa.

Atmosfera in lot e foarte buna, ne pastram un echilibru, cand castigam nu devenim foarte euforici, dar si cand pierdem nu punem capatele in pamant si nu ne inchidem in casa. Atmosfera a fost buna si cand am facut egal si cand am castigat.

Cristea este un plus pentru noi, din cauza problemelor pe care le avem este un alt fundas central de valoare care poate completa lotul si care ne poate ajuta la indeplinirea obiectivelor. Echipa e importanta si obiectivele", a spus Teja in conferinta.
 

Teja: Nu stiu de interesul lui Rednic pentru Gnohere!

Rednic l-ar lua inapoi pe Gnohere la Dinamo, insa nu pentru 6 milioane de euro!

"Nu stiu de dorinta lui Rednic pentru transferul lui Gnohere, nu am auzit. Bizonul e jucatorul nostru, e important pentru mine si stiu ca are o dorinta mare de a reveni si cand va fi pe teren va reusi sa inscrie. Jucatorii care au o cota sunt importanti, e si un business, trebuie sa vindem, dar sunt sigur si vreau sa cred ca cel mai bun jucator trebuie sa joace ca sa facem performanta", a comentat Teja.
 

Teja: Ma asteptam ca Hora sa fie bun!

Ioan Hora poate fi noul golgheter al ros-albastrilor, crede Teja. Cu Dennis Man suspendat pentru doua etape, si Stoian poate sa revina in lotul FCSB

"Vor juca cei care sunt in forma din toate punctele de vedere. Ma asteptam ca Hora sa fie un jucator foarte bun, l-am urmarit cand a fost golgheterul campionatului. Stiam ca are calitati extraordinare, e jucator cu experienta care simte foarte bine poarta. Nu stiu ce a facut in strainatate, dar stiu ca la inceput cand s-a transferat a facut-o foarte bine. E un jucator cu calitati foarte mari si care o sa ne ajute".

Modifică setările cookies