Rateaza jumatate de Play Off! Lovitura pentru Teja, dar solutia tocmai a ajuns la echipa! Cum va arata apararea FCSB-ului in urmatoarele meciuri

FCSB nu se va putea baza pe sarbul Bogdan Planic in urmatoarea luna si jumatate!

Fundasul central Bogdan Planic (27 de ani) s-a accidentat la derbyul castigat de FCSB in fata Craiovei, scor 3-2. Acesta va rata mai multe partide si va reveni la jumatatea Play Off-ului.

Planic a fost schimbat de Teja in minutul 65 al meciului contra Craiovei. "Nu am vrut sa risc! Am simtit o intepatura", a spus acesta dupa incheierea partidei.

Potrivit publicatiei Fanatik, accidentarea lui Planic il va tine pe acesta departe de gazon pana la mijlocul lunii aprilie. Verdictul medicilor: microruptura la nivelul inghinalilor de la coapsa dreapta!

Accidentarea lui Planic, sansa lui Cristea


FCSB l-a adus pe Iulian Cristea de la Gaz Metan dupa derby-ul castigat cu 3-2 in fata Craiovei. Unul dintre motivele urgentarii transferului a fost accidentarea lui Planic.

Pentru moment, Cristea nu poate debuta. El are de ispasit o etapa de suspendare in Liga I, astfel ca va intra la primul meci din Play Off.

Cum va arata apararea FCSB


La urmatorul meci, cu Voluntari, Mihai Teja va miza in defensiva pe Dragos Nedelcu si Lucian Filip, dat fiind ca si Mihai Balasa are de ispasit o suspendare.

Din Play Off, cuplul defensiv al FCSB ar putea fi format Balasa si Cristea, urmand ca Filip sa fie urcat in compartimentul median.

Echipa probabila a FCSB cu Voluntari:
Balgradean – Benzar, Nedelcu, Filip, Roman – Pintilii, Matei – Teixeira, Tanase, Coman – Hora.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Cât de periculos e să mergi la terasă, în parc sau la plajă. Cele mai riscante activități în pandemie
BRAT