"M-a injosit la TV!" A plecat de la FCSB dupa ce Reghecampf l-a umilit in public: "Nu am mai vorbit cu el de atunci!"

"M-a injosit la TV!" A plecat de la FCSB dupa ce Reghecampf l-a umilit in public: "Nu am mai vorbit cu el de atunci!"

Alexandru Tudorie a plecat de la FCSB dupa un scandal cu Laurentiu Reghecampf.

Tudorie nu a uitat momentul in care a fost trimis la munca de jos. Antrenorul FCSB din acea perioada, Laurentiu Reghecampf, a avut una dintre cele mai duri iesiri la adresa unui jucator chiar impotriva lui Tudorie.

Atacantul ajuns acum la 22 de ani nu a trecut peste acel episod si nu l-a iertat pe Reghecampf pentru modul in care a ales sa se comporte cu el.

"Dupa ce a spus atunci, m-a injosit la tv, n-am mai purtat nicio discutie. M-a dezamagit asa, putea sa poarte o discutie fata in fata, poate intelegeam mai bine, nu sa spuna la tv. La gratare, cand se faceau mese, mergeam si eu cu toata echipa ca asa era normal, altceva nu stiu, nu sunt impresariat de Ana Maria Prodan si altceva nu stiu", a declarat Tudorie pentru TelekomSport.

"Tudorie e bine. E inalt, are 1,90, este frumos. Este la echipa a doua, va juca un meci. E bine. A fost pe teren. De ce nu l-ati intrebat dupa meciul in care a fost titular? Ma intrebati pe mine? Cum a vazut el meciul pe care l-a jucat? O sa ne ajute. Cand o sa avem bagaje, o sa caram ceva, o sa ne ajute", declara Reghecampf in 2016, dupa cateva meciuri in care tanarul atacant nu reusise cele mai bune evolutii.

Tudorie a fost jucatorul FCSB intre 2015 si 2017 si a marcat trei goluri in cele 39 de meciuri. Acum, Tudorie este la FC Voluntari unde a inscris 18 goluri in 50 de partide.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Lupta pentru șefia Senatului. Șerban Nicolae ar putea ajunge ”al doilea om în Stat”
BRAT