Becali a declansat PLANUL VIITORUL la FCSB! Transferul oficializat astazi si anuntul despre colaborarea cu un club dintr-un oras important al Romaniei

Becali a declansat PLANUL VIITORUL la FCSB! Transferul oficializat astazi si anuntul despre colaborarea cu un club dintr-un oras important al Romaniei

FCSB transfera pentru viitor!

FCSB vrea sa fie ca Viitorul si sa faca bani din fotbalistii crescuti in academia proprie! Pentru asta, formatia ros-albastra a mai transferat o tanara speranta a fotbalului romanesc!

FCSB a oficializat venirea lui Marian Pruteanu (14 ani) de la FC Bacau, echipa lui Cristian Ciocoiu. FCSB si FC Bacau sunt aproape de a incheia un acord de afiliere!

Marian Pruteanu este mijlocas central, dar poate evolua si ca fundas central.


"Il consider pe Marian un adevarat model pentru toti copiii care vor sa se apuce de fotbal. Un copil nu bun, ci foarte bun. A fost liderul grupei de varsta 2005 de la Bacau",
a spus antrenorul care l-a descoperit.

FCSB ne-a propus o colaborare


Cristian Ciocoiu confirma discutiile pentru incheierea unui acord de afiliere cu FCSB.

"Cei de acolo apreciaza ce facem la Bacau si prin urmare ne-au propus o colaborare. Transferul lui Marian Pruteanu este un prim pas in aceasta directie. Cu un ochi plang, deoarece nu ne e usor sa ne despartim de jucatorii nostri, dar cu un altul rad, pentru ca vorbim despre un salt calitativ pentru el si de o confirmare a muncii noastre", a spus Cristian Ciocoiu potrivit desteptarea.roVIDEO PROTVPLUS.RO

Depresia, boala sufletului

17:26
Keo, un tată de nota 10

07:17
HPV, virusul ce poate cauza cancer de col uterin

HPV este un virus foarte contagios și poate duce la apariția cancerului de col uterin. Peste 80% dintre persoanele active sexual dobândesc acest virus.


13:01
Împreună, de dragul copilului

Misha și Connect-R au rămas în relații bune, de dragul Mayei. Misha: "Niciunul dintre noi nu va trăi toată viața singur."


12:40
Cu Busu, despre vreme și vremuri

Busu: "Vine primăvara, prea timpuriu, părerea mea. Vremea a început să fie atât de bizară, în foarte multe locuri, nu neapărat în țara noastră."


11:42
Mama Antoniei, schimbări majore pentru 2020

Denise Iacobescu: "Lucrez la un capitol din viața mea. Mă mai vad căsătorită. Sper și cred în asta."


09:43
Roxana Vancea, totul despre viața de femeie măritată

Roxana Vancea: "M-a pus să-i fac o ciorbă de curcan. A spus că așa și-a dat seama că sunt bună de măritat."


15:31
Corina Chiriac, dedicată credinței

Corina Chiriac: "Am stat la cozi de trei ore, pentru a ajunge la Mormântul Sfânt. Am cântat pentru românii din Israel, cărora le este dor de casă."


15:47
Amalia Năstase s-a apucat de vlogging

Amalia Năstase: "Sunt foarte mulți oameni interesați să vadă ce fac eu. Așa că am făcut acest vlog, care merge destul de bine."


10:05
O viață dedicată copiilor nevoiași

V. Nicolae: "M-am apucat de voluntariat când aveam 20 de ani. Am cumpărat, din banii mei, o casă unde să le pot preda copiilor."


10:55
Un tânăr din Bacău, suspect de infectare cu coronavirus. Anunțul Ministerului Sănătății
BRAT