Liga 1

SEPSI - FCSB | 3 TRANSFERURI URGENTE care se fac in iarna: "Trebuie sa luam ca nu avem!" Becali nu mai lasa echipa sa joace pe terenuri inghetate: "Ce mai intereseaza daca pierd masa verde?"

SEPSI - FCSB 4-2 | Toate fazele importante sunt aici

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 05 Decembrie 2018, 22:59
Data actualizarii: Miercuri 05 Decembrie 2018, 23:07

Gigi Becali a anuntat primele transferuri dupa dezastrul de la Sfantu Gheorghe. Sepsi a castigat cu 4-2, iar patronul FCSB anunta ca va face cel putin 3 transferuri in perioada de mercato din iarna.

Doi fundasi centrali si un mijlocas central sunt primele posturi pe care Becali vrea intariri in iarna.

Gigi Becali a declarat si ca nu-si va mai lasa jucatorii sa intre pe un teren inghetat daca situatia din aceasta seara se mai repeta. Cu riscul pierderii jocului la "masa verde", Becali nu vrea sa riste accidentari pentru "perlele" Coman si Man.

"Nu ma mai enervez la fotbal, e un joc. Cumparam fundasi centrali, doi, ca nu avem. Cumparam mijlocas central, ca nu avem. In atac, ati vazut si voi..Trebuie sa cumparam doi fundasi centrali, dar razboinici nu asa. Pe terenul asta nu trebuia sa se joace. Daca stiam ca e asa, le ziceam sa nu mai joace. Daca mai intalnim terenuri ca asta, o sa spun ca avem 5-6 jucatori accidentati si nu putem juca. Ce ma intereseaza daca pierd trei puncte la masa verde? Bine, ne bateau oricum ca nu avem jucatori razboinici.

Daca luam campionatul, il luam pe valoare. Nu pe barbatie, ca nu avem asa ceva la echipa. De ce sa alerge ei pe terenul asta sa se accidenteze? Au 20.000 de euro pe luna, de ce sa alerge ei?", a declarat Gigi Becali la DigiSport.

Modifică setările cookies