Dezvaluire incredibila: un om din staff-ul CFR-ului ar fi fost vazut in cabina arbitrilor la meciul cu Astra

Marti 09 Octombrie 2018, 20:16

	Dezvaluire incredibila: un om din staff-ul CFR-ului ar fi fost vazut in cabina arbitrilor la meciul cu Astra

CFR Cluj a castigat cu 2-1 meciul cu Astra, iar la final a iesit scandal. Ovidiu Hategan a anulat eronat un gol marcat de giurgiuveni, chiar in debutul partidei.

Instaleaza aplicatia SPORT.RO pentru Android si iOS. Ai stirile momentului si livescore din toate campionatele!

Pe Instagram Sport.ro ai cele mai tari imagini din sport!

Toata Romania vede Romania in direct la PRO TV! Sambata, 23 martie, 19:00, Suedia - Romania! Marti, 26 martie, 21:45, Romania - Feroe!

"Oriunde am juca, la Giurgiu, la Londra sau pe Marte, Hategan va fura in favoarea Clujului", a tunat patronul Astrei, Ioan Niculae, care nu s-a ferit deloc de cuvinte.

Nu "greseala", nu "suspiciune", ci "furt", de asta il acuza patronul Astrei pe cel mai bine cotat arbitru din fotbalul romanesc.

"Un om din staff-ul CFR-ului a mers la pauza in cabina arbitrilor"

Gazeta Sporturilor publica astazi dezvaluirea unui oficial al clubului Astra. La pauza, un om din staff-ul CFR-ului, antrenorul cu portarii Cristi Moldovan, ar fi fost vazut in cabina arbitrilor, care se afla la etajul 1, in cladirea de birouri a stadionului.

"Omul pleaca linistit din cabina, usa a fost inchisa pe toata durata pauzei. Nu avem de unde sa stim ce s-a petrecut acolo, ce s-a vorbit acolo, motivul vizitei, care este dubioasa. Oricum, nici nu avea voie sa intre acolo, nu mai zicem ca daca era ceva, arbitrii puteau sa-i spuna respectivului sa paraseasca incaperea", spune sursa Gazetei.

CFR Cluj a castigat meciul de la Giurgiu cu 2-1 si s-a apropiat la un singur punct de liderul FCSB.

BRAT