Dezvaluire incredibila: un om din staff-ul CFR-ului ar fi fost vazut in cabina arbitrilor la meciul cu Astra

Autor: Sport.ro
Marti 09 Octombrie 2018, 20:16

	Dezvaluire incredibila: un om din staff-ul CFR-ului ar fi fost vazut in cabina arbitrilor la meciul cu Astra

CFR Cluj a castigat cu 2-1 meciul cu Astra, iar la final a iesit scandal. Ovidiu Hategan a anulat eronat un gol marcat de giurgiuveni, chiar in debutul partidei.

"Oriunde am juca, la Giurgiu, la Londra sau pe Marte, Hategan va fura in favoarea Clujului", a tunat patronul Astrei, Ioan Niculae, care nu s-a ferit deloc de cuvinte.

Nu "greseala", nu "suspiciune", ci "furt", de asta il acuza patronul Astrei pe cel mai bine cotat arbitru din fotbalul romanesc.

"Un om din staff-ul CFR-ului a mers la pauza in cabina arbitrilor"

Gazeta Sporturilor publica astazi dezvaluirea unui oficial al clubului Astra. La pauza, un om din staff-ul CFR-ului, antrenorul cu portarii Cristi Moldovan, ar fi fost vazut in cabina arbitrilor, care se afla la etajul 1, in cladirea de birouri a stadionului.

"Omul pleaca linistit din cabina, usa a fost inchisa pe toata durata pauzei. Nu avem de unde sa stim ce s-a petrecut acolo, ce s-a vorbit acolo, motivul vizitei, care este dubioasa. Oricum, nici nu avea voie sa intre acolo, nu mai zicem ca daca era ceva, arbitrii puteau sa-i spuna respectivului sa paraseasca incaperea", spune sursa Gazetei.

CFR Cluj a castigat meciul de la Giurgiu cu 2-1 si s-a apropiat la un singur punct de liderul FCSB.

Ordinul MS privind protocolul în caz de deces al pacienţilor cu Covid, în Monitorul Oficial. Ce prevede acesta
BRAT
Modifică setările cookies