DEZASTRU pentru "ros-albastri" dupa eliminarea din Europa! Criza de proportii la FCSB: fotbalistii lui Gigi Becali au pierdut MILIOANE!

FCSB Europa League florin tanase Gigi Becali Superliga DEZASTRU pentru "ros-albastri" dupa eliminarea din Europa! Criza de proportii la FCSB: fotbalistii lui Gigi Becali au pierdut MILIOANE!
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 29 Septembrie 2020, 23:47
Data actualizarii: Marti 29 Septembrie 2020, 23:50

Decimata din cauza noului coronavirus, FCSB a fost scoasa din Europa League in turul 3 al preliminariilor. 

Aceasta eliminare i-a costat scump pe fotbalistii lui Gigi Becali. Acestia au pierdut un bonus de aproximativ 4,5 milioane de lei, pe care i-ar fi incasat daca se calificau in grupele competitiei. 

Fiecare jucator ar fi trebuit sa primeasca un bonus calculat in functie de salariul din contract si lunile in care veniturile le-au fost injumatatite. Cea mai mare prima ar fi incasat-o Florin Tanase, care ar fi primit 60.000 de euro. 

In conditiile eliminarii din Europa, jucatorii resimt din plin criza cauzata de noul coronavirus, din cauza careia salariile le-au fost injumatatite in martie.

Gigi Becali le promisese ca, daca se califica in grupele Europa League, isi primesc toti banii, insa acest lucru nu s-a intamplat. Mai mult decat atat, acum "ros-albastrii" risca sa ramana cu salariile micsorate pentru o perioada lunga, patronul dorindu-si sa negocieze cu jucatorii tinand cont de pierderile de milioane de euro pe care le are. 

FCSB nu a mai ajuns in grupele vreunei competitii europene de 3 sezoane, iar acest lucru inseamna un minus de 30 de milioane de euro in bugetul echipei. 

In acest moment, fosti fotbalisti trecuti pe la "ros-albastri" prevad un viitor sumbru din punct de vedere financiar pentru FCSB. Narcis Raducan considera ca Gigi Becali este obligat sa vanda jucatori pentru a supravietui, iar Gabi Balint crede ca clubul va ajunge chiar la faliment. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!