EXCLUSIV | FCSB schimba din nou STADIONUL! Ros-albastrii au facut cerere OFICIALA la minister: pe ce arena vor sa joace

FCSB Arcul de Triumf Dinamo Superliga EXCLUSIV | FCSB schimba din nou STADIONUL! Ros-albastrii au facut cerere OFICIALA la minister: pe ce arena vor sa joace
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 29 Septembrie 2020, 15:34
Data actualizarii: Marti 29 Septembrie 2020, 15:40

FCSB a facut cerere oficiala la Ministerul Tineretului si Sportului pentru a evolua pe stadionul Arcul de Triumf.

Ros-albastrii revin pe Arena Nationala pentru derby-ul cu Dinamo, insa potrivit informatiilor www.sport.ro, au depus o cerere oficiala catre MTS pentru a putea evolua pe stadionul Arcul de Triumf.

Acesta va fi primul stadion inaugurat din proiectul arenelor care au fost construite pentru Campionatul European, urmand sa fie predat de catre Compania Nationala de Investitii catre MTS la inceputul lunii octombrie.

Imediat dupa ce beneficiarul va intra legal in posesia arenei se vor putea desfasura si evenimente sportive.

Arcul de Triumf, o optiune luata in calcul si de Dinamo

 

Pablo Cortacero a dezvaluit ca ia in calcul ca Dinamo sa evolueze si ea in viitorul apropiat pe stadionul Arcul de Triumf:

"Este o optiune, imi place acel stadion, este un stadion foarte frumos. Poate este un pic mic, dar in acest moment evaluam si asteptam sa vedem noul stadion pe care vom juca.

Nu vom arunca cu banii pe fereastra, vrem sa facem treaba buna, sa incepem de jos si sa facem o echipa buna", a spus Pablo Cortacero, intr-un interviu exclusiv pentru PRO TV si SPORT.RO

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!