Dinamo Adrian Motoaca Mihai Popescu Liga 1

Derapaj TOTAL al fostului medic al lui Dinamo! Atac fara precedent la unul dintre jucatori: "Razi ca un bou pe la interviuri! Cine te mai sustine, ordinarule?"

Fostul medic al lui Dinamo a avut o iesire total nepotrivita dupa infrangerea cu FCSB, 0-3. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 26 Iunie 2020, 15:58
Data actualizarii: Vineri 26 Iunie 2020, 16:01

Adrian Motoaca, fostul medic al lui Dinamo a avut o iesire controversata pe contul de Facebook la adresa lui Mihai Popescu. Motoaca a lasat un comentariu la o postare prin care il facea praf pe jucatorul clubului la care a activat. 

"Ba, baiatule, lasa-ne! Esti bun numai de mistouri pe teren la antrenament, faci valva si inciti la scandal in vestiar. Te duci sa te plangi la conducere cu alte 2 specimene ca nu il vrei pe doctor, ca nu lucrezi cu kinetoterapeut, bei prin camere in cantonament, nu esti de acord cu punere de antrenori. Inainte de Botosani ai parasit echipa din cantonament, inciti la greve. Cine esti tu, bai, baiatule?

  • Derapaj TOTAL al fostului medic al lui Dinamo! Atac fara precedent la unul dintre jucatori: Razi ca un bou pe la interviuri! Cine te mai sustine, ordinarule?

Ai ras in nasul unui intreg staff si al colegilor la Saftica dupa ce ai plecat si ti-ai luat liber. Cine te mai sustine, bai, ordinarule?! Ca ne-ai ridicat tensiunea la toti! Mai si razi ca un bou pe la interviuri! Pai tu ai refuzat sa imbraci tricoul lui Dinamo! Ce ar mai fi de spus??? Tu esti om la interviuri sa reprezinti Dinamo!", a fi scris Motoaca pe Facebook.

Modifică setările cookies