Deian Sorescu FCSB Gigi Becali Superliga

Deian Sorescu nu l-a convins pe Becali! Patronul FCSB anunță ce se întâmplă cu fostul dinamovist

Deian Sorescu (25 de ani), care este împrumutat de FCSB din Polonia, de la Rakow Czestochowa, nu l-a convins pe Gigi Becali.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 23 Februarie 2023, 20:25
Data actualizarii: Joi 23 Februarie 2023, 20:25

Pentru a-l transfera definitiv pe internaționalul român, Gigi Becali va trebui să achite o sumă de aproximativ un milion de euro, dar momentan nu a luat o decizie cu privire la fostul dinamovist.

Evoluțiile lui Sorescu au fost mult sub așteptările patronului de la FCSB. Acesta ar urma să se consulte cu Mihai Pintilii pentru a decide soarta mijlocașului.

Gigi Becali: ”Momentan nu sunt mulțumit”

„Ce să plătesc, mă, pentru Sorescu? Momentan nu sunt mulțumit. O să vorbesc și eu cu Pintilii să vedem ce se întâmplă cu el. 

Încă, nu are evoluțiile alea pe care eu le vedeam la Dinamo. Nu mă intereseză ce declară Sorescu după meciuri. Eu vorbesc doar despre ce văd acum la el pe teren”, a spus Gigi Becali, pentru ProSport.

După ultimul meci, 1-1 cu Universitatea Craiova, Deian Sorescu a oferit și o primă explicație cu privire la forma sa. Internaționalul român crede că e normal să nu aibă prestațiile pe care le-a avut în perioada petrecută la Dinamo.

„Nu, e normal când schimbi echipa. E alt sistem, ai alte planuri. Era normal să am nevoie de timp să mă acomodez. Nu sunt supărat deloc. Sunt alături de echipă. Și dacă joc și dacă nu, îmi susțin echipa oriunde aș fi.

Cu siguranță, doar că am altă poziție și e normal să nu dau randamentul de la Dinamo. Acolo aveam șansa de a marca. Aici joc pe o poziție care îmi place și încerc să aduc un plus echipei”, a explicat Sorescu.

VIDEO - Gigi Becali, conferință de presă

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!