FCSB FCSB - Universitatea Craiova Stefan Tarnovanu Superliga

VIDEO FCSB, mesaj de susținere pentru Ștefan Târnovanu după eroarea din meciul cu CSU Craiova: „În memoria colectivă rămân erorile!”

Departamentul de comunicare al FCSB-ului a ținut să-și arate susținerea pentru Ștefan Târnovanu, după eroarea din partida cu Universitatea, Craiova, 1-1.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 23 Februarie 2023, 16:33
Data actualizarii: Joi 23 Februarie 2023, 16:35

FCSB a remizat cu Universitatea Craiova, 1-1, în runda 26 a campionatului. Elevii lui Mihai Pintilii (38 ani) au controlat meciul încă de la început, iar Malcom Edjouma (26 ani) a înscris din primul minut. Cu toate aceastea, roș-albaștrii, la fel ca în meciul cu Farul Constanța, 2-3, nu și-au păstrat concentrarea până la final, și s-au văzut egalați în minutul 90+1. 

Golul egalizator al Universității Craiova, marcat de Elvir Koljic (27 ani), a venit după o ieșire eronată a lui Ștefan Târnovanu (22 ani). Însă, la finalul meciului, Mihai Stoica (57 ani) că nu-i va fi afectată prezența în echipa din start din cauza acestei greșeli.

„Indubitabil (n.r - vina exclusiv a lui Târnovanu). Dar nu facem niciun proces de intenție, la portar se vede și o greșeală poate fi fatală. În opinia mea, cel mai bun jucător de pe teren a fost Laurențiu Popescu. A avut o intervenție excepțională la începutul meciului, la Coman, la Cordea. A avut treabă multă.

(n.r.: dacă îl va costa gafa pe Târnovanu) Nu cred că se pune problema. Nu poți să stai să vânezi portarii. După aia nu ar mai avea niciun portar siguranța că apără”, a declarat Mihai Stoica pentru Orange Sport. 

Numai că, Gigi Becali (64 ani) a ținut să-l avertizeze pe Ștefan Târnovanu că dacă mai comite o eroare de asemenea calibru, va fi înlocuit de Andrei Vlad (23 ani).

„Aiurea! Dacă mai face una d-asta... apără Vlad! Erau cinci acolo”, a declarat Gigi Becali la conferința de presă susținută pe 21 februarie. 

FCSB a publicat un video cu paradele lui Ștefan Târnovanu 

FCSB a ținut să fie alături de Ștefan Târnovanu în această perioadă și a postat un video cu paradele portarului din acest sezon, la care a adăugat descrierea:

„În cazul portarilor, în memoria colectivă rămân, de regulă, erorile. Dar ce părere aveți despre intervențiile lui Ștefan Târnovanu din acest sezon?”, a fost mesajul postat pe conturile de social media ale FCSB-ului.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by FCSB (@fcsbofficial)

Ștefan Târnovanu a adunat 23 de meciuri în Superligă, unde a încasat 29 de goluri, reușind să păstreze poarta intactă în 5 jocuri. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!