FCSB Dinu Todoran Gigi Becali Superliga

A fost dat afară după doar șapte meciuri, dar s-ar întoarce la FCSB: "Ai tot ce îți trebuie acolo"

Fostul antrenor al FCSB-ului a vorbit despre posibilitatea de a reveni, la un moment dat, la vicecampioana României. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 23 Februarie 2023, 13:37
Data actualizarii: Joi 23 Februarie 2023, 13:49

Dinu Todoran (44 ani) a rezistat la FCSB doar șapte meciuri, în perioada mai - august 2021. Înfrângerea cu Rapid, 0-1, și eliminarea din turul doi preliminar UEFA Conference League, contra lui Shakhter Karaganda, l-au făcut pe Gigi Becali (64 ani) să renunțe la serviciile sale și să apeleze la Edward Iordănescu, la momentul respectiv. 

În prezent antrenor la echipa secundă de la FC Voluntari, Dinu Todoran a fost întrebat dacă ar reveni la FCSB, mai ales după ce Gigi Becali a anunțat public că i-a efectuat unele schimbări. 

"Sigur că m-aş întoarce, pentru că, din punctul meu de vedere, mi s-au creat toate condiţiile, pentru că e o echipă pe care îţi doreşti să o antrenezi, sincer, chiar dacă anumite speculaţii...

Dar, din câte am văzut, toţi vor să antreneze pe Steaua (n.r. - FCSB), pentru că ai tot ce-ţi trebuie acolo, jucători talentaţi, infrastructură, condiţii, absolut tot", a declarat tehnicianul, potrivit Orange Sport.

Cum a ajuns Dinu Todoran la FCSB 
 

"Ştirea e că am ales un antrenor, pe criteriu de cuminţenie. Pe Dinu Todoran. I-am spus lui MM să-l sune. A zis că e sărbătoare mare, că e la mănăstire. Am spus că dacă era la biserică, nu-l mai punem la academie, ci la echipa mare. A semnat la ora 6.

Acum o lună discutasem cu el să vină la academie. MM mi-a dat mesaj că este la duhovnicul lui. Atunci nu îi mai propune pentru academie, îl pui la prima echipă. Eu nu merg pe valoarea profesională, merg pe valoarea umană. Mie aşa mi-a mers bine în viaţă. Eu vreau să câştig cu un om bun", a declarat Gigi Becali la Digi Sport. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!