Gigi Becali Deian Sorescu FCSB Superliga

VIDEO ”A, da?”. Cum a reacționat Becali, când a auzit ”replica” lui Deian Sorescu

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, s-a arătat nemulțumit de evoluția lui Deian Sorescu (25 de ani) din ultima perioadă.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 21 Februarie 2023, 15:05
Data actualizarii: Marti 21 Februarie 2023, 15:17

Internaționalul român a explicat că nu a dat randamentul așteptat de patronul FCSB pentru că evoluează pe alt post, cel de fundaș dreapta, în locul lui Valentin Crețu. Gigi Becali a replicat auzind ce a declarat fotbalistul împrumutat de la Rakow Czestochowa până la finalul acestui sezon.

Gigi Becali: ”O să-i dau postul de la Dinamo un meci, să vedem”

„Ce să caute Sorescu mai în față? A, da? Bine, mă, o să-i dau postul de la Dinamo un meci, să vedem. 

Să vedem ce zice Pintilii, el va alege, mă consult cu el, cum vrea el echipa. Nu fac eu toate, dacă el vede așa, el știe mai bine ca mine. Eu fac ca el, ce zice Pintilii”, a spus Gigi Becali.

VIDEO - Gigi Becali, replică pentru Sorescu

După ultimul meci, 1-1 cu Universitatea Craiova, Deian Sorescu a oferit și o primă explicație cu privire la forma sa. Internaționalul român crede că e normal să nu aibă prestațiile pe care le-a avut în perioada petrecută la Dinamo.

„Nu, e normal când schimbi echipa. E alt sistem, ai alte planuri. Era normal să am nevoie de timp să mă acomodez. Nu sunt supărat deloc. Sunt alături de echipă. Și dacă joc și dacă nu, îmi susțin echipa oriunde aș fi.

Cu siguranță, doar că am altă poziție și e normal să nu dau randamentul de la Dinamo. Acolo aveam șansa de a marca. Aici joc pe o poziție care îmi place și încerc să aduc un plus echipei”, a explicat Sorescu.

VIDEO - Gigi Becali, conferință de presă

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!