Liga 1

Decizia luată de Universitatea Craiova, după ce Lyes Houri a aflat că va rata restul sezonului

Pierdere importantă pentru Universitatea Craiova, înaintea reluării Ligii 1. Mijlocașul Lyes Houri (25 de ani) a suferit o accidentare gravă și nu va mai putea evolua în acest sezon.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 14 Ianuarie 2022, 16:39
Data actualizarii: Vineri 14 Ianuarie 2022, 16:39

Fotbalistul francez, care a fost împrumutat în vara anului trecut de la formația maghiară Fehervar, a suferit o accidentare în cantonamentul Universității Craiova din Turcia și a fost diagnosticat cu ruptură de ligamente încrucișate.

Lyes Houri ratează restul sezonului. Universitate Craiova vrea să-l păstreze

Mihai Rotaru, patronul Universității Craiova, a anunțat că Houri va lipsi aproximativ cinci luni de pe gazon, iar francezul va fi operat săptămâna viitoare. 

Deși a apărut informația că formația olteană intenționează să renunțe la Houri după această accidentare gravă, Rotaru susține că va achita clauza de transfer definitiv a mijlocașului de la Fehervar, in valoare de aproximativ 500.000 de euro.

"Houri trebuie să se opereze și va lipsi de pe gazon 5 luni. E un jucător care ne interesează și cred că va rămâne cu noi și după această neplăcută accidentare. E un jucător care merită, dar a avut ghinion.

Nu e adevărat că nu îl vom păstra. Suntem în continuare interesați și vom merge înainte. El insistă să fie operat în Franța, săptămâna viitoare îl vom opera acolo, iar apoi sperăm să decurgă bine recuperarea după operație", a spus Mihai Rotaru, la Digisport.

Lyes Houri, care a mai jucat și pentru FC Viitorul în perioada 2018-2020, a evoluat în 11 meciuri pentru Universitatea Craiova, a marcat două goluri și a oferit o pasă decisivă.

  • 1,2 milioane de euro este cota de piață a lui Lyes Houri, conform Transfermarkt
Modifică setările cookies