Liga 1

Decizia luată de oficialii lui Parma în privința românilor Man și Mihăilă după umilința cu Lecce

Parma a suferit o înfrângere dramatică în etapa a douăsprezecea din Serie B, în fața lui Lecce, scor 4-0.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 07 Noiembrie 2021, 20:30
Data actualizarii: Duminica 07 Noiembrie 2021, 22:09

Mihăilă nu a început partida titular, însă a intrat pe teren în locul lui Coulibaly, în minutul 67. Dennis Man, în schimb, nu a privit meciul de pe bancă. Este al treilea meci la rând când românul nu primește niciun minut din partea antrenorului Parmei.

Javier Ribalta, directorul tehnic al „cruciaților”, a vorbit despre cei doi români și a explicat de ce nu a fost trimis Dennis Man pe teren.

„Am abordat meciul în mod greșit. Primul lucru important este atitudinea, agresivitatea, să fim competitivi. Nu se pune problema să analizăm poziția lui Maresca. Vreau să le cer scuze fanilor în numele clubului, pentru această evoluție. În iarnă vom vedea cum trebuie să acționăm pe piața transferurilor.

Nu există nicio problemă cu Man și Mihăilă. Antrenorul a vrut să dea continuitate echipei care a avut rezultate, cu mici modificări. Coulibaly a fost utilizat în locul lui Mihăilă pentru că un meci în deplasare cu Lecce necesită o abordare diferită față de meciul cu Vicenza de pe teren propriu. 

Nu mi se pare că este o problemă. Cei doi, la fel precum ceilalți jucători, trebuie să muncească și să dea maximum”, a declarat Ribalta potrivit ParmaLive.

Anamaria Prodan continuă războiul cu Dennis Man! Suma impresionantă pe care i-o cere fotbalistului

Impresara Anamaria Prodan consideră că a fost trădată de Dennis Man în momentul în care acesta a acceptat să fie reprezentat de frații Becali pentru transferul la Parma, motiv pentru care îi cere o sumă impresionantă fotbalistului. (Mai multe detalii AICI!)

CITESTE SI
Modifică setările cookies