Claudiu Keseru FCSB Range Rover Velar Liga 1

Lui Keșeru îi merge bine! Ce bolid conduce fotbalistul după revenirea la FCSB

Claudiu Keșeru a revenit în această vară în fotbalul românesc, la FCSB, după ce intrase în conflict cu șefii lui Ludogoreț și fusese trecut pe linie moartă în Bulgaria.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 06 Noiembrie 2021, 09:31
Data actualizarii: Sambata 06 Noiembrie 2021, 09:37

După un start greoi alături de FCSB, Keșeru pare să-și fi recâștigat forma pe care o avea în perioada sa bună de la Ludogoreț. Atacantul a reușit să marcheze patru goluri și să ofere trei pase decisive în cele șapte meciuri pe care le-a disputat pentru FCSB în acest sezon.

Ultimii șase ani și jumătate petrecuți în străinătate i-au umplut visteria lui Claudiu Keșeru. Fotbalistul o duce bine din punct de vedere financiar și și-a permis „luxul” de a-și cumpăra o mașină superbă. Este vorba de un  Range Rover Velar, care are un preț de pornire de 70.000 de euro și care poate ajunge la 90.000 de euro cu toate dotările.

Claudiu Keșeru încasează un salariu de 25.000 de euro pe lună la FCSB, adică 300.000 pe an.

Keșeru a scris istorie la Ludogorets, pentru care a jucat în 243 de meciuri și a mar cat 139 de goluri. Nu a mai fost dorit însă la echipa din Bulgaria, astfel că a revenit în țară. Angers, Nantes, Bastia, Libourne, Tours și Al-Gharafa sunt echipele la care a mai evoluat Keșeru.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies