Decizia luata de Comisia de Disciplina dupa incidentele de la Viitorul - Dinamo! Ce se va intampla la derby-ul cu Craiova

Decizia luata de Comisia de Disciplina dupa incidentele de la Viitorul - Dinamo! Ce se va intampla la derby-ul cu Craiova

Partida a fost intrerupta timp de 20 de minute dupa ce mai multi fani au intrat pe gazon.

Dinamo a scapat, pentru moment, de suspendare. Comisia de Disciplina a decis sa amane pentru saptamana viitoare verdictul dupa incidentele serioase din prima etapa. Partida cu Viitorul, castigata cu 5-0 de echipa lui Gica Hagi, a fost intrerupta timp mai bine de 20 de minute din cauza suporterilor.

Cel mai probabil, Dinamo va fi nevoita sa joace cu portile inchise cel putin un meci. Insa nu va fi vorba despre cel cu Universitatea Craiova din etapa urmatoare, dupa decizia de amanare a Comisiei.

"Trebuia 0-3 pentru ambele"

Fostul arbitru international, Ion Craciunescu, considera ca arbitrul partidei, Marcel Barsan, trebuia sa incheie partida cand perioada de pauza cauzata de incidente a depasit 10 minute.

"Regulamentul spune ca in cazul unor incidente grave arbitrul va intrerupe jocul pe o perioada de 10 minute, timp in care jucatorii pot parasi terenul de joc sau sa mearga la cabine. Regulamentul specifica insa clar ca pauza nu poate dura mai mult de 10 minute.

In cazul unor incidente grave, echipa gazda va pierde meciul cu 0-3 pentru organizare deficitara. Daca se dovedeste ca si fanii oaspeti au contribuit la incident, cum e cazul aici, ambele echipe pot pierde cu 0-3.

La noi, jocul va continua. Arbitrul lasa cat vrea el. La noi, el si ceasul lui sunt suverani. Am mai vazut cazuri. Sunt niste reguli care nu se respecta, ca in Romania" a declarat Ion Craciunescu la Digi Sport.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Persoane izolate de ape la Nereju, într-o zonă forestieră. Arafat: „Legătura cu ei există”
BRAT
Modifică setările cookies