Salomao, oficial la FCSB! Ce salariu ii da Becali ca sa UITE de Dinamo

Autor: Sport.ro
Marti 16 Iulie 2019, 12:10

Ziua si lovitura pentru FCSB! Dupa Moutinho, prezentat ieri, stelistii au oficializat si transferul lui Salomao.

UPDATE: FCSB a anuntat oficial transferul lui Diogo Salomao! 

Diogo Salomao este oficial jucatorul FCSB! Acesta a semnat contractul pe un sezon (2019-2020) cu noua echipa si va purta numarul 24! 

Salomao a ajuns aseara la Bucuresti, iar azi a purtat negocierile finale cu FCSB. Becali l-a convins cu un salariu de 15 000 de euro pe luna, cu 2 500 peste cat va castiga Moutinho la Bucuresti. Becali mai e pe piata pentru un fundas stanga. In cazul in care Belu nu-l va convinge in urmatoarele meciuri, si un fundas dreapta ar putea intra in discutie. Becali nu se grabeste. Mai are o luna in care poate sa faca transferuri.

"Si Moutinho, si Salomao cred ca au semnat azi. 15 000 pe luna salariu Salomao, 12 500 - Moutinho. O sa fac ce zice Dumnezeu in privinta transferurilor, vedem pe cine mai luam", spune Becali.

 

Stefan sau De Nooijer pe stanga

 

Pentru postul de fundas stanga, preferatul lui Becali e Bradley De Nooijer. Olandezul ezita, insa. Becali il place si pe Florin Stefan, dar Sepsi cere un milion de euro in schimbul fotbalistului. Ultima propunere a lui Becali: 600 000 de euro si 10% dintr-un viitor transfer.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Campania de vaccinare anti-Covid suferă modificări în mers. Românii care se vor putea vaccina fără programare
BRAT

Modifică setările cookies