De aici S-A RUPT: "Trebuia sa-l impingem de la spate sa faca un sprint!" Motivul pentru care Gnohere a refuzat sa se mai antreneze

De aici S-A RUPT: "Trebuia sa-l impingem de la spate sa faca un sprint!" Motivul pentru care Gnohere a refuzat sa se mai antreneze

Ioan Andone a vorbit despre ultima sa experienta ca antrenor si cum i-a fost destabilizata echipa de o oferta venita de la rivali.

Ioan Andone a pregatit-o ultima data pe Dinamo in perioada mai 2016-februarie 2017, iar echipa a avut o serie de sapte meciuri fara infrangere. O oferta venita de la Gigi Becali a dat peste cap totul la Dinamo. FCSB il dorea pe Gnohere, iar atunci cand dinamovistii au refuzat oferta, atacantul nu s-a mai putut concentra.

Momentul descris de Ioan Andone ar putea fi si momentul zero pentru Dinamo, momentul din care clubul din "Stefan cel Mare" a inceput sa intre pe o panta descendenta din punct de vedere al evolutiilor si rezultatelor.

"'Bizonul' trebuia sa plece, ca acolo a fost o greseala. 'Bizonul' a avut oferta de 800.000 de euro de la Gigi. S-au certat... acum era perioada, etapa a 6-a sau a 7-a. 'Bizonul' n-a plecat din cauza comisioanelor sau nu stiu ce s-a intamplat, 800.000 de euro era o suma acceptabila - buna.  Noi eram pregătiti. Il adusesem pe Nemec, dar era nepregatit. Eu aveam schimbare, dar nu atunci. Si nu s-a vandut 'Bizonul'. Am pierdut la Targu Mures, 'Bizonul' a ratat penalty. Bizonul era cu gandul la Steaua si la cat ii dadea Gigi salariul. La antrenament, trebuia sa-l impingem de la spate ca sa faca un sprint. Si a fost atmosfera asta urata... eram pe primul loc. Atunci cand e un jucator ca asta, da-i drumul", a declarat Ioan Andone pentru TelekomSport.

In cele din urma, peste doar cateva luni, Dinamo l-a cedat pe Gnohere la FCSB pentru doar 250.000 de euro. Jucatorul intrase in ultimele 6 luni de contract, iar Dinamo il putea pierde gratis daca nu accepta oferta mult mai mica venita de la FCSB.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Premierul Florin Cîțu, la Bruxelles pentru negocieri privind Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă
BRAT
Modifică setările cookies