Daniel Florea s-a transformat in Messi si a reusit un gol de senzatie dupa o cursa de la mijlocul terenului! A driblat doi adversari si a trims o racheta sub bara!

Daniel Florea Chindia Targoviste Hermannstadt Liga 1 Superliga Daniel Florea s-a transformat in Messi si a reusit un gol de senzatie dupa o cursa de la mijlocul terenului! A driblat doi adversari si a trims o racheta sub bara!
Gabriel-Alexandru Ionita
Data publicarii: Sambata 17 Aprilie 2021, 16:28
Data actualizarii: Sambata 17 Aprilie 2021, 16:30

Daniel Florea a inscris un gol de exceptie in meciul cu Hermannstadt.

In minutul 48 al meciului de la Buzau, portarul Aioani a degajat pana la mijlocul terenului si dintr-o faza care nu promitea absolut nimic, Daniel Florea a reusit sa faca o adevarata capodopera.

Atacantul echipei lui Sandoi si-a depasit din preluare un adversar, imediat a trecut si de al doilea prin acelasi procedeu spectaculos si l-a invins pe Cristiano cu un sut puternic sub bara din marginea careului de 16 metri.

  • Daniel Florea s-a transformat in Messi si a reusit un gol de senzatie dupa o cursa de la mijlocul terenului! A driblat doi adversari si a trims o racheta sub bara!

A fost al cincilea gol marcat de atacantul Chindiei in acest sezon de Liga 1 in 28 de meciuri si jucate. De asemenea, al a reusit si sa ofere trei pase decisie de gol colegilor sai.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!