Ce echipa si-ar dori sa antreneze Gica Craioveanu: "Nu acum, nu vreau sa ma autopropun, dar asta e visul meu cel mai mare" 

Gica Craioveanu a fost invitatul Geaninei Ilies pentru un interviu din seria "Hai sa fim Super!".

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 17 Aprilie 2021, 16:03
Data actualizarii: Sambata 17 Aprilie 2021, 16:16

Fotbalistul roman, care a avut performante remarcabile atat in tara, cat si in Spania, a facut cateva dezvaluiri despre actuala echipa nationala, dar si despre echipa pe care si-ar dori sa o antreneze la un moment dat. 

... despre jucatorii de la echipa nationala: "Sunt foarte, foarte talentati, dar lipseste un pic de ambitie. As vrea sa se recupereze vointa aia si dorinta aia de a aduce Romania la nivel inalt. Daca ei joaca bine, creste foarte mult valoarea lor. Mihaila, Man sunt un caz rar. Hagi ar costa acum 100 de milioane de dolari.".

... daca i-ar placea sa antreneze Univeristatea Craiova: "E visul meu! Nu acum, nu vreau sa ma autopropun, cand echipa are un antrenor, un antrenor care stie ce face si ce vrea. Echipa arata bine. Nu imi place sa vorbesc cum o fac altii care asteapta sa plece antrenorii de la o anumita echipa".

Citeste si: Gica Craioveanu, despre absenta de la Mondialul din '94: "Oltene, sa nu te mai vad la echipa nationala!". Motivul discutiilor cu Iordanescu

Toate interviurile cu nume importante din sportul romanesc, destainuiri despre copilaria lor, cum au ajuns campioni, le gasiti aici

Urmareste mai sus materialul video complet cu povestile spuse de Gica Craioveanu!

Modifică setările cookies