petrolul - hermannstadt Dani Coman dragos iancu petrolul Superliga Dani Coman

Dani Coman a spus ce se întâmplă cu Dragoș Iancu, după accidentarea groaznică din Petrolul - Hermannstadt

Meciul Petrolul - Hermannstadt 0-0 a fost marcat de o accidentare gravă suferită de Dragoș Iancu, mijlocașul sibienilor.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 24 Septembrie 2023, 22:00
Data actualizarii: Duminica 24 Septembrie 2023, 22:01

În minutul șase, după o fază fixă a celor de la Petrolul în preajma careului advers, cei de la Hermannstadt au încercat să plece pe un contraatac prin Dragoș Iancu (20 de ani), iar Valentin Țicu (23 de ani), căpitanul ploieștenilor, l-a deposedat cu un fault dur.

Dani Coman a spus ce se întâmplă cu Dragoș Iancu

În alunecare, fundașul gazdelor i-a prins piciorul lui Iancu înainte ca fotbalistul să cadă, iar centralul a chemat de urgență ambulanța pentru a-l transporta pe tânărul mijlocaș direct la spital.

Iancu se va opera la București după accidentarea suferită în meciul cu Petrolul, așa cum a spus și președintele sibienilor, Dani Coman.

”Acum îl ducem la București. Se va opera”, au fost cuvintele fostului portar, potrivit iAMSport.

Cel mai probabil, tânărul mijlocaș de la Hermannstadt va lipsi de pe gazon o bună perioadă de timp. Chiar înainte de finalul meciului, sibienii au emis un comunicat oficial și au prezentat publicului diagnosticul primit de fotbalistul de 20 de ani: fractură deschisă de peroneu.

Valentin Țicu: ”Îmi cer scuze! Nici prin gând nu mi-a trecut”

Imediat după meci, Vali Țicu a oferit o primă reacție după ce l-a accidentat grav pe adversarul său. Fundașul și-a prezentat scuzele către Iancu și familia acestuia și l-a asigurat de tot sprijinul său.

„Vreau doar să prezint scuze publice lui Dragoș Iancu, familiei lui, clubului Hermannstadt. Îmi pare rău. Inițial am avut impresia că eu am luat fața mingii, nici prin gând nu mi-a trecut ce s-ar putea întâmpla. Vreau să-mi cer scuze publice, sper să fie bine. Toată puterea și rugăciunile mele se duc către el, să revină cât mai repede. Îmi pare rău că a ieșit așa, nu știu dacă s-a pus vreodată problema din partea mea să fac vreun gest nesportiv.

Sincer să fiu, mi-a fost greu după și să văd cum a fost faza. Nu puteam să vin în fața dumneavoastră să vorbesc în necunoștință de cauză. Se vede clar că nu am intenție, e foarte greu pentru mine. Îmi cer scuze lui, familiei lui, m-am pus în locul lui, mă simt ca și cum eu am pățit treaba asta. Îmi pare nespus de rău că s-a întâmplat. 

Mă tem, vă dați seama (n.r. - de suspendare). Îmi doresc să joc fotbal, dar toate gândurile și grija mea merg către el, să fie bine. O să iau legătura cu el, o să-l ajut cu ce pot dacă se va pune problema. Are tot sprijinul meu”, a spus Valentin Țicu, la finalul partidei.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!