valentin ticu dragos iancu petrolul - hermannstadt Petrolul Ploiesti Superliga

Valentin Țicu, prima reacție după ce l-a accidentat grav pe Dragoș Iancu: ”Îmi cer scuze! Nici prin gând nu mi-a trecut”

Meciul Petrolul - Hermannstadt 0-0 a fost marcat de o accidentare gravă suferită de Dragoș Iancu, mijlocașul sibienilor.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 24 Septembrie 2023, 20:51
Data actualizarii: Duminica 24 Septembrie 2023, 20:51

În minutul șase, după o fază fixă a celor de la Petrolul în preajma careului advers, cei de la Hermannstadt au încercat să plece pe un contraatac prin Dragoș Iancu (20 de ani), iar Valentin Țicu (23 de ani), căpitanul ploieștenilor, l-a deposedat cu un fault dur.

În alunecare, fundașul gazdelor i-a prins piciorul lui Iancu înainte ca fotbalistul să cadă, iar centralul a chemat de urgență ambulanța pentru a-l transporta pe tânărul mijlocaș direct la spital.

Imediat după meci, Țicu a oferit o primă reacție. Și-a prezentat scuzele față de adversarul său și de familia sa și l-a asigurat pe acesta de tot spirijinul său.

Valentin Țicu: ”Îmi cer scuze lui, familiei lui”

„Vreau doar să prezint scuze publice lui Dragoș Iancu, familiei lui, clubului Hermannstadt. Îmi pare rău. Inițial am avut impresia că eu am luat fața mingii, nici prin gând nu mi-a trecut ce s-ar putea întâmpla. Vreau să-mi cer scuze publice, sper să fie bine. Toată puterea și rugăciunile mele se duc către el, să revină cât mai repede. Îmi pare rău că a ieșit așa, nu știu dacă s-a pus vreodată problema din partea mea să fac vreun gest nesportiv.

Sincer să fiu, mi-a fost greu după și să văd cum a fost faza. Nu puteam să vin în fața dumneavoastră să vorbesc în necunoștință de cauză. Se vede clar că nu am intenție, e foarte greu pentru mine. Îmi cer scuze lui, familiei lui, m-am pus în locul lui, mă simt ca și cum eu am pățit treaba asta. Îmi pare nespus de rău că s-a întâmplat. 

Mă tem, vă dați seama (n.r. - de suspendare). Îmi doresc să joc fotbal, dar toate gândurile și grija mea merg către el, să fie bine. O să iau legătura cu el, o să-l ajut cu ce pot dacă se va pune problema. Are tot sprijinul meu”, a spus Valentin Țicu, la finalul partidei.

Dragoș Iancu, diagnosticat cu fractură deschisă de peroneu

Pe durata celei de-a doua reprize, clubul sibian a anunțat diagnosticul primit de Dragoș Iancu: fractură deschisă de peroneu. Jucătorul în vârstă de 20 de ani va fi operat la București, duminică seară.

În comunicatul lui FC Hermanntadt, sibienii critică intrarea foarte dură a lui Valentin Țicu.

"Gândurile și toate emoțiile noastre de bine se îndreaptă acum către Dragoș, un tânăr extrem de talentat, care a căzut astăzi victima unui fault pe care nu avem cuvinte să-l descriem... Știm, însă că acest copil nu-l merita! Nici un #fotbalist NU merită să fie accidentat în acest mod, însă noi suntem aici să jucăm fotbal, nu să judecăm.

Dragoș al nostru a primit diagnosticul de fractură deschisă de peroneu și va fi operat în această seară de urgență la un spital din București. El este puternic și va trece cu bine peste această grea încercare! Dar noi? Noi îi vom fi alături într-o formă sau alta??? 

Dragoș va citi mesajele voastre, fiindcă se bucură de fiecare moment, fiecare minut și fiecare clipă de fotbal. 

Forță, Dragoș!", a transmis FC Hermannstadt.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!