Danciulescu nu a ramas dator! Replica dura pentru Bratu: "Imi asum eu esecul cu Iasi, dar nu eu le-am dat indicatii jucatorilor si nu le-am spus cum sa se apere!"
Sambata 22 Septembrie 2018, 17:56

Danciulescu nu a ramas dator! Replica dura pentru Bratu: "Imi asum eu esecul cu Iasi, dar nu eu le-am dat indicatii jucatorilor si nu le-am spus cum sa se apere!"

Dinamo se afla intr-un picaj accentuat.

Echipa din "Stefan cel Mare" a pierdut ultimele trei meciuri de campionat, l-a pierdut pe Ionel Danciulescu si, se pare, este foarte aproape sa-l piarda si pe antrenorul Florin Bratu.

Danciulescu si-a anuntat plecarea de la Dinamo cu doar cateva minute inainte de startul meciului de la Iasi, iar acest lucru a destabilizat echipa in opinia lui Bratu. Bratu a declarat la finalul meciului pierdut cu Poli Iasi ca gestul lui Danciulescu a fost "neinspirat".

Fostul oficial al lui Dinamo i-a dat replica lui Bratu intr-un mod ironic: "Imi asum eu esecul cu Iasi!"

"Daca se considera ca discursul meu din fata baietilor a destabilizat echipa, atunci eu imi asum rezultatul partidei de aseara. Dar va rog sa intrebati jucatorii daca s-au simtit in vreun fel destabilizati. Eu le-am spus ca este ultimul meu meci si ca ii rog sa castige pentru mine, pentru fani, pentru Dinamo. Imi pare rau ca nu s-a putut. Eu cu jucătorii nu am discutat despre primul 11, nu am discutat detalii tehnico-tactice si nu le-am spus cum sa se apere la fazele fixe. Dar chiar si asa, daca trebuie, imi asum responsabilitatea pentru rezultat.

Pentru mine, Florin Bratu este unul dintre cei mai buni antrenori ai noului val si este potrivit pentru ce se vrea la Dinamo in acest moment. L-am vazut foarte precupat pe Florin de pregatirea meciurilor, este foarte pasionat de meserie pe care o face. Sunt convins ca va scoate echipa din aceasta pasa. Indiferent de ce va spune Florin despre mine, aceasta e singura mea declaratie in ceea ce il priveste. Ii urez mult succes in continuare si ramane prietenul meu orice ar fi", a declarat Ionel Danciulescu pentru gsp.ro.VIDEO PROTVPLUS.RO

VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Oana vs Antinia
Oana și Antinia au cântat în numele iubirii, pentru muzică. Ce alegere a făcut Irina Rimes?

12:13
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Claudia Vs Izabela
Tensiune între antrenorii Vocea României. Claudia și Izabela au dat tot ce e mai bun, însă uite cum au reacționat Smiley și Tudor

13:37
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Dalina vs Lina
Dalina și Lina au interpretat într-un mod original piesa lui Katty Perry "Roar" și au sfârșit confruntarea într-o mare de aplauze. Pe cine a ales Smiley?

08:42
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Alexandra vs Teodora vs Romanița
Au pășit pe scena Vocea României ca niște adevărate artiste și au realizat un trio fantastic. A fost o alegere grea, însă Tudor a decis

11:12
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Maria Vs Eva
Emoții mari pe scena Vocea României. Uite cum s-au descurcat Maria și Eva

09:13
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Andrei vs Claudiu
Până și Adele ar fi dansat pe o asemenea interpretare. Uite ce moment plin de energie au avut băieții pe scenă. Ce-a avut de spus Smiley?

12:15
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Madalina vs Maria
Transmit o emoție pe care e greu să nu empatizezi. Mădălina și Maria au abordat o interpretare foarte interesantă însă antrenorii au avut păreri diferite

10:59
LA MARUTA
Călătorul aventurier, imagini fabuloase din Columbia

08:43
LA MARUTA
România, te iubesc!, 10 ani de povești

05:32
LA MARUTA
Skivo, o zi în culisele vloggingului

06:20
Primele efecte ale valului de aer polar: ninsori și temperaturi mai mici cu 10 grade. Situația se va înrăutăți